Вдъхновяващи истории на успеха с обученията на госпожа Стояна Нацева! Вижте ги! Чуите ги! Променете и вие живота си! Можете! Заслужавате!
Последвайте ни в YouTube за още вдъхновение!

Към you tube


Как Христина Сотирова излекува живота депресията и заживя своя щастлив живот въпреки 36 години прекарани в домашно насилие след обученията в Академия Щастлив Живот?

Христина Сотирова е на 46 години и има 4 деца, като четвъртото й дете е чудо. Христина преживява 36 години като жертва на домашно насилие. Първо от родителите си, а в последствие и от вторият й съпруг, като първият й съпруг почива по незнайни причини. След като се развежда с втория си съпруг, Христина е в тежка депресия. Христина работи в дом за хора с дименция и наблюдава, че всички те преди смъртта си съжаляват за това, което не са направили в живота си. При “случайна” среща с друга бъларка в Лондон, Хриси чува за Стояна – “симпатичната българка, която казва точно това”. Така тя започва да гледате видеата в YouTube канала й. Закупува си книгите , въпреки, че няма финансова възможност за тях. По-късно се запсива в обучението Аз съм всемогъщ, след което спира антидепресантите. След Архитект на живота си и Основи на констелациите Хриси прощава на родителите си за домашното насилие, както и на втория си бивш съпруг, което подобрява много отношенията им. Хриси споделя, че се чувства фантастично и продължава смело да сбъдва мечтите си, защото вече работи на по-добре платена работа и си е купила мечтаната кола. Продължава да учи и да се развива.
Как Taтяна Маркова излекува МС и променя живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Татяна Маркова се изправя пред диагнозата МС/множествена склероза/. Тя е убедена, че не желае такъв живот за себе си! Започва да търси алтернативни начини за лечение и така открива госпожа Стояна Нацева. От нея чува за “психосоматика на заболяванията” и решава да се запише в курса Основи на констелациите, въпреки, че няма финансови средставя, тя се справя и завършва обучението. Това преобръща живота й. Тя се излекува от МС. Подобрява отношението към себе си, както и към децата си и бившия си съпруг.

Виж ПовечеКак Галя Тодорова излекува депресията си и променя живота си с видеата, книгите и обученията в Академия Щастлив Живот?

Галя Тодорова живее в Гърция от 10 години. Нямала е желание да се връща в България и да се среща с роднините си. Детството й е било трудно, но е щастливо омъжена, точно както си е пожелала. От 2014 година получава паник атаки и приема антидепресанти, докато през 2023 година декември месец получава тежка алергична реакция и въпреки смяната на лекарствата тя не може да ги приема. Тя няма желание за нищо. Чувства се изгубена . През деня плаче навън в полето и се чувства по-добре, но вечер не може да излезе и безсънно чака утрото.
Обръща се към Господ и го пита къде е и защо я е изоставил.
Един ден решава да си пусне класическа музика, която да й помогне. В просъница чува гръмогласен глас – на Стояна Нацева.

Виж Повече


Как Гинка Пайотова пребори рака след обученията в Академия Щастлив Живот?

Гинка Пайотова споделя:
Изкекувах предраково състояние 3 степен. Подобрих отношенията с децата си. Купих мечтана къща,за да събирам деца и внуци, да събирам рода.

Виж повече
Как Добринка Коджабашева развива успешно своя бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Добринка Коджабашева открива Академия Щастлив Живот по време на пандемията и това й носи огромна радост и щастие. Видеата на госпожа Стояна Нацева я пленяват и така тя записва обучения в Академията. Добринка споделя:
Академия Щастлив живот е основата, фондамента да започна професионално да помагам на жените, да събудя твореца в мен и да създавам бужута. Осъзнах, как е построен живота, законите на съществуване и дру въпроси, на които не можех да намеря отговори. Наместих си се на моето място.
След обученията в Академия Щастлив Живот Добринка е успешен треньор и консултант, създава собствени бижута. Създател е на дамски бизнес клуб.

Виж Повече


Как Мима Стоянова започна да рисува след обучението Основи на констелациите DCS в Академия Щастлив Живот?

Мима Георгиева е участник в нашата ВИП група и след курса Основи на констелациите разкрива неподозиран талант – да рисува и да следва мечтата си да открие свой холистичен център.
Тя споделя, че се чувства толкова прекрасно в това общество, че има желание да каже на всеки, затънал в грижи и негатив, че има и друг начин. Защото всеки заслужава един щастлив живот и всеки може да го постигне, защото Стояна вярва във всеки един от нас.

Виж повече
Как Богомила Божинова промени живота си след курсовете на Академия Щастлив Живот?

Бохомила Божинова споделя:
Академия Щастлив Живот ме трансформира из основи! От страхливо момиченце ме превърна в истинска жена, майка, съпруга, дъщеря и професионалист в работата си! В човек, който знае стойността си и знае как да я покаже на отсрещния!

Виж повечеЮлиана Кръстева със самостоятелна изложба на картини в столицата след обученията на госпожа Стояна Нацева

Юлиана Кръстева споделя, че е усетила със сърцето си, че предстои една нова промяна, след като е гледала видеата на госпожа Стояна Нацева. Благодарение на курса Мислене на победител Юлияна успява да манифестира своя собствена изложба в столичен хотел, която се радва на грандиозен успех!

Виж ПовечеКак Мира Желева промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Мира Желева споделя, че започва много от под нулата – тя е отчаяна и изгубена. Но в този момент среща видео на Стояна Нацева и така решава, въпреки, че няма финансова възможност, да запише пакет ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Така тя успява да живее своя мечтан живот като успешен консултант, творец и писател.

Прочети историята


Как Дивна Стоянова се завръща към живота и развива своя усешен бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Дивна Стоянова преодолява депресията и преоткрива отново себе си. Чрез обученията в Академия Щастлив Живот тя придобива увереност и създава собствена успешна фирма за иновативни козметични продукти.

Виж повечеКак Десислава Илиева стана успешен любовен консултант след обученията в Академия Щастлив Живот?

Десислава Илиева споделя, че живота й се дели преди и след “обученията на Стояна”. Тя намира отговор на въпроси, които е търсила цял живот. Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот Деси се позиционира успешно като коуч ЛЮБОВ!

Научи повече
Как Надежда Стоилова започна да твори след курса Основи на констелациите DCS

Надежда Стоилова започва да твори и се превръща в инструмент в ръцете на Бога след курса Основи на констелациите DCS

Виж повечеКак Валентина Бялкова промени себе си и написа кнга след обученията в Академия Щастлив Живот?

Валентина Бялкова, лесоинженер по професия. Благодарение на обученията  в Академия Щастлив Живот тя става отговорен и уравновесен човек, с ясна мисъл и цел. Пише книгата си за Паник атаките. Тя става успешен консултант.

Виж ПовечеБорислава Метрашева – успешен коуч след обученията в Академия Щастлив Живот

Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот Борислава Метрашева успява да намери хармонията и да отглежда своите 3 прекрасни деца, да развива семеен бизнес и да следва мечтата си – да помага на жените да бъдат успешни, щастливи и спокойни.

Виж повече


Силвия Стоянова създава своята книга и кабинет с обученията в Академия Щастлив Живот.

Силвия Стоянова прави своя квантов скок написвайки книгата Клетъчен и духовен рестарт. Тя е основател на холистичен и wellness кабинет след участието си в Академия Щастлив Живот.

Виж повече
Светослава Апостолова създава своя иновативен продукт с участието си в обученията на Академия Щастлив Живот

Светослава Апостолова бележи грандиозен успех. Тя е носител на множество награди за нейният иновативен продук, който създава благодарение на Академия Щастлив Живот.

Виж повече


Как Мария Докузова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Мария Докузова извървя много трънлив път – започва живота си от нулата 6 пъти. Преживява тежък развод и след това смъртта на баща си, както и тежка операция. Мария споделя, че след Академия за треньори, Основи на коучинга и Основи на констелациите животът й най-накрая се променя, защото е намерила правилната Академия. Подрежда пъзела за успешно треньорство. Вече може да целеполага правилно и знае накъде върви и какво желае.
Как Славена Бозовайска променя живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Славена  е една сложна Вселена, от хиляди звезди. Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот тя напуска работата си, където се чувства неоценена и създава свое йога студио, в което се преплитат йога и констелационни практики, които изграждат една нова приказна реалност.

Виж Повече


Как Злати Димова създаде свои бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Златка Димова е на 39г. от гр. Бургас. Тя се чувства неуверена и несигурна и осъзнава, че има нужда от промяна. Записва се в обучението Академия за треньори и консултанти, което води до нейната огромна трансформация. Злати създава свои успешен бизнес и се чувства по-щастлива, спокойна и уверена.
Как Анжела Кенанска развива успешно своя бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Анжела е женски коуч, предприемач, треньор по личностно развитие с метафизика и Биологично декодиране. Чрез системата на директните промени Анжела подкепя своя бизнес и създава свое дигитално списание.

Виж Повече


Как Мима Стоянова започна да рисува след обучението Основи на констелациите DCS в Академия Щастлив Живот?

Мима Георгиева е участник в нашата ВИП група и след курса Основи на констелациите разкрива неподозиран талант – да рисува и да следва мечтата си да открие свой холистичен център.
Тя споделя, че се чувства толкова прекрасно в това общество, че има желание да каже на всеки, затънал в грижи и негатив, че има и друг начин. Защото всеки заслужава един щастлив живот и всеки може да го постигне, защото Стояна вярва във всеки един от нас.

Виж повече
Как Богомила Божинова промени живота си след курсовете на Академия Щастлив Живот?

Бохомила Божинова споделя:
Академия Щастлив Живот ме трансформира из основи! От страхливо момиченце ме превърна в истинска жена, майка, съпруга, дъщеря и професионалист в работата си! В човек, който знае стойността си и знае как да я покаже на отсрещния!

Виж повечеЮлиана Кръстева със самостоятелна изложба на картини в столицата след обученията на госпожа Стояна Нацева

Юлиана Кръстева споделя, че е усетила със сърцето си, че предстои една нова промяна, след като е гледала видеата на госпожа Стояна Нацева. Благодарение на курса Мислене на победител Юлияна успява да манифестира своя собствена изложба в столичен хотел, която се радва на грандиозен успех!

Виж ПовечеКак Мира Желева промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Мира Желева споделя, че започва много от под нулата – тя е отчаяна и изгубена. Но в този момент среща видео на Стояна Нацева и така решава, въпреки, че няма финансова възможност, да запише пакет ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Така тя успява да живее своя мечтан живот като успешен консултант, творец и писател.

Прочети историята


Как Дивна Стоянова се завръща към живота и развива своя усешен бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Дивна Стоянова преодолява депресията и преоткрива отново себе си. Чрез обученията в Академия Щастлив Живот тя придобива увереност и създава собствена успешна фирма за иновативни козметични продукти.

Виж повечеКак Десислава Илиева стана успешен любовен консултант след обученията в Академия Щастлив Живот?

Десислава Илиева споделя, че живота й се дели преди и след “обученията на Стояна”. Тя намира отговор на въпроси, които е търсила цял живот. Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот Деси се позиционира успешно като коуч ЛЮБОВ!

Научи повече
Как Надежда Стоилова започна да твори след курса Основи на констелациите DCS

Надежда Стоилова започва да твори и се превръща в инструмент в ръцете на Бога след курса Основи на констелациите DCS

Виж повечеКак Валентина Бялкова промени себе си и написа кнга след обученията в Академия Щастлив Живот?

Валентина Бялкова, лесоинженер по професия. Благодарение на обученията  в Академия Щастлив Живот тя става отговорен и уравновесен човек, с ясна мисъл и цел. Пише книгата си за Паник атаките. Тя става успешен консултант.

Виж ПовечеБорислава Метрашева – успешен коуч след обученията в Академия Щастлив Живот

Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот Борислава Метрашева успява да намери хармонията и да отглежда своите 3 прекрасни деца, да развива семеен бизнес и да следва мечтата си – да помага на жените да бъдат успешни, щастливи и спокойни.

Виж повече


Силвия Стоянова създава своята книга и кабинет с обученията в Академия Щастлив Живот.

Силвия Стоянова прави своя квантов скок написвайки книгата Клетъчен и духовен рестарт. Тя е основател на холистичен и wellness кабинет след участието си в Академия Щастлив Живот.

Виж повече
Светослава Апостолова създава своя иновативен продукт с участието си в обученията на Академия Щастлив Живот

Светослава Апостолова бележи грандиозен успех. Тя е носител на множество награди за нейният иновативен продук, който създава благодарение на Академия Щастлив Живот.

Виж повечеГаля Спасова започва да твори след обучението Основи на констелациите DCS

Галя Спасова променя живота си след обучението Основи на констелациите DCS.
Тя започва да твори картини по мистичния метод енкаустика, а картините й оживяват в шалове. Галя споделя, че благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот тя застава на своето място в системите и хармонизира всички сфери в живота си.

Виж Повече


Цвети Горанова отключва своя потенциал след курса Основи на констелациите

Цвети губи баща си и целият и живот застива. Забравя да се радва на работата и пътуванията. Но курса Основи на констелациите DCS преобръща живота й – връща й радостта и увереността. Цвети открива неподозиран талант – започва да рисува.

Виж повече
Елена Дерменджива стана успешен консултант

Елена Дерменджиева провежда над 60 косултации само за един месец, след като завършва обученията Мислене на победител и Академия за треньори и консултанти. Елена споделя, че най-накрая, след всички завършени обучения, тя успява и по системата на Директните Промени вече е успешен консултант.

Виж повечеСабина Ракова става успешен консултант

Въпреки крехката си възраст Сабина е осъзната и красива млада дама, която създава свои обучения и провежда  множество консултации. Благодарение на Академия Щастлив Живот тя получава увереността и знанията да последва мечтите си и да пожъне своите успехи.

Виж повече


Яна Грудова намира отговорите на своите въпроси в Академия Щастлив Живот

Яна Грудова е фитнес треньор, мотиватор, треньор – личностно развитие и констелатор. Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот открива нейната мисия – да помага на хората да живеят своя красив и щастлив живот. 

Виж повече
Здравка Димитрова създава своя център Щастие

След обученията в Академия Щастлив Живот, Здравка Димитрова създава своя център Щастие в град Хасково. 


Тодорка Груева променя живота си

След като преминава обученията в Академия Щастлив Живот, Теодора Груева става осъзната, щастлива и успешна жена. Тя е успешен констелатор и консултант по личностно развитие и категорично заявява, че живота й е коренно променен.Боряна Балева издава своята първа стихоисбирка 

Боряна Балева споделя своето вдъхновение и мотивация след обученията в Академия Щастлив Живот. Тя е автор на стихосбирката “Защото те обичам”.Даниела Милева става успешен лайф коуч след обученията в Академия Щастлив Живот

Благодарение на обученията в Академия Щастлив Живот Даниела Милева става успешен лайф коуч. Тя споделя, че вече вижда “голямата картина”, целеполага и постига всичките си цели. Тя бележи грандиозни успехи в своята консултантска дейност следвайки технологията на Директните промени.

Виж повече
Сабина Ракова става успешен консултант

Въпреки крехката си възраст Сабина е осъзната и красива млада дама, която създава свои обучения и провежда  множество консултации. Благодарение на Академия Щастлив Живот тя получава увереността и знанията да последва мечтите си и да пожъне своите успехи.

Виж повече


Яна Грудова намира отговорите на своите въпроси в Академия Щастлив Живот

Въпреки трудностите, с които се сблъсква Яна търси връзка с душата си. Откривайи Стояна тя започва да постига всичко с лекота. Започва да грее.

Виж повече