Как Татяна Маркова излекува МС и живота си след обучението Основи на констелациите DCS?

Как бихте представили себе си?
Аз съм Татяна Маркова на ,45 години от София- разведена!
Обичам и уважавам себе си ,както и хората покрай мен ,които ми отвръщат със същото! Познавам себе си, знам стойността си! Любимото ми време е сутрин рано с чаша кафе, на чист въздух да посрещна новия ден! Обичам разходки сред природата и да катеря върхове! Обичам да пътувам, да чета, да пиша и да правя всичко което води до резултат! Не харесвам и не участвам в клюки, сплетни и безсмислени разговори на маса! Гледам себе си, хорските приказки не ме интересуват! Обичам да помагам на всеки, който се обърне към мен със собствения си пример!
Благодарна съм за живота ,радвам му се и допускам в него само неща и хора, които подсилват това чувство! Обичам да си поставям цели и да ги постигам, както и да уча нови неща!
Отворена съм към всичко ново и интересно, стига да не се прекрачват границите ми и да не е в разрез с моите вътрешни правила!

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Личностното развитие помага ,защото кара човек да опознае себе си, да се вгледа в себе си да чуе душата си, мислите си мечтите си ,да заобича себе си и да промени живота си отвътре навън към по-добро! Чрез този метод може да се постигне абсолютно положителен обрат в живота!
Как аз промених живота си?
Първо опознах себе си-Аз коя съм, каква съм (положителни отрицателни качества). Какво ми харесва, кое ми носи радост и удовлетворение ,как се чувствам добре и в хармония със себе си!
Определих моите вътрешни принципи, дадох си сметка кои емоции не са мои, а на моите открих първоизточника, приех и излекувах с любов!
Определих до къде са моите граници! Изчистих отношенията с родителите си, както и с двата рода ,бившите съпрузи и неродените ми деца ,до степен да остане само любов и благодарност! Вместо да негодувам ,защо аз трябва да чистя травмите на целия род, започнах да изпитвам благодарност за уроците и осъзнаванията! Вече знам, че съм специална!
Започнах да си спомням и изброявам всичките си успехи- това ми помогна да се уважавам и ценя!
Заех правилното си място във всяка една система!
Осъзнах, че е трябвало да мина целия този път с всичките уроци и опитност за да стигна до тук! Тук и сега, на моя си път, в моя си живот, вместо да живея чужди животи! Помня откъде идвам, през какво съм минала и знам къде отивам! Бог е с мен и ме обича ,вдъхнал е във мен живот! Аз съм жива! Напълно и абсолютно жива! И съм тук за да се радвам на живота ,да израствам и да се развивам! Няма вече чувство на вина (защото всичко се е случило по божията воля с цел урок и израстване), няма вече срам (няма нищо срамно, всичко е човешко), няма вече гняв (той се замени с търпение и обръщане на фокуса)! Вече знам, че външния свят отразява моят вътрешен свят! И когато нещо не ми харесва търся първоизточника в мен!
Спрях да контролирам и налагам мнението си на родените от мен деца! Осъзнах, че моята функция е да съм проводник на тези души докато тръгнат по своя път !И ги пуснах да вървят по него! Майчината ми благословия от сърце излекува отношенията ни!
И за всичко това съм благодарна на болестта! Тя ми даде време,тишина, усамотение и нужните хора с които да излекувам причините довели до нея! Тази болест е най-големият ми учител и лечител в живота!

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Как аз обичам себе си?
Спомняйки си изминатият от мен път и постиженията си аз започнах първо да се уважавам! Слагам си нови цели и ги постигам и това уважение прераства във възхищение! Грижа се да имам чисти мисли, чисти думи и чисти действия -това ме кара да се чувствам като ангел! Загърбих всичко което не ми носи радост! Контактувам с хора,ям храна и правя неща само, които ми носят удоволствие! Не издевателствам над душата си, нито над тялото си! Награждавам се дори за дребни неща! Прегръщам се ,целувам си ръцете ,когато сготвили вкусна храна, радвам се на себе си в огледалото, харесвам и обичам тялото си! Грижа се за здравето и красотата си! Хваля си се, благодаря си, благославям си се! Нося си новите дрехи, усмихвам се и обичам живота си!

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Новите знания,които придобих от курса “Констелации” и моите нови навици:
Да следя всеки в родовата система да е на мястото си и да се отнасям с уважение, любов и благодарност! Да съм винаги искрена и ако има нещо травмиращо, да се изясни и излекува на време, без да се замита под килима!
Новият навик да предизвиквам себе си, да не отлагам и да се самонаблюдавам! Новият навик да се питам “А какво хубаво има в това”, “На какво иска да ме научи този човек/ситуация “? Новият навик да си казвам “и какво от това”! Новият навик да прописвам всичко: като започна от дневни и седмични цели, благодарности към хора/ ситуации, до базова сепарация или писмо до човека ,с който към момента ни липсва хармония! Новият навик, когато имам негативна емоция първо да осъзная моя ли е, и ако да-да я приема! Новият навик да знам че всичко се случва за добро, в точното време, по точния начин! Новият навик да благодаря, да благославя, да знам ,че аз не съм длъжна с нищо на никой, както и никой за нищо не ми е длъжен на мен! Новият навик да оценявам хубавото в живота си да благодаря за него.
И да си го пазя!

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Почивам си в парка, вкъщи на тишина- изключвайки мозъка, с медитация и смешен филм! Хобита и увлечения-да се занимавам с моето личностно развитие-лайфовете на Стояна, книгите, отработки ,упражнения! Енергия ми дава всяка моя нова цел и хората, на които действам мотивиращо и ме търсят за подкрепа!

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Всичко казано до тук е резултат от Академия Щастлив живот, книгите и обученията на Стояна!

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Да започне да изпитва благодарност! Да благодаря за всичко, с което разполага тук и сега!
Да си вземе книгата”Бъди центъра на своята Вселена”-тя ще му помогне да се заобича и опознае себе си!
Да гледа лайфовете и да работи със Стояна-тя може да събуди и мъртвец!
Да вярва в себе си, в добрия изход и в това, че промяната започва отвътре навън!
Да излезе от ролята на жертва и да поеме изцяло отговорност за живота си!
Да изчисти негативните емоции и пречки чрез констелации
Да си поставят цели за да му идва енергия
И още много много други неща, но най-верният път е “Академия Щастлив живот”
Да оправи отношенията с родители
Да изчистя ограничаващи вярвания и убеждения
Да работи със “Силата на рода”

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
На последователите на Академия Щастлив живот пожелавам:
Да са здрави, да са осъзнати, да продължават да се развиват и помагат на хората! Аз вярвам, че човек, когато помага на другите лекува и себе си! Да спазват Вселенските закони и да прилагат на практика наученото от Стояна! 🙏❤️

Цялото интервю с Татяна Маркова можете да видите тук
https://www.youtube.com/watch?v=OE5bzgNz-aA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!