Как Валентина Бялкова промени себе си и написа кнга след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Казвам се Валентина Бялкова , лесоинженер по професия, по призвание- занимавам се с темата за стрес, тревожност и Паник атаки, овладяване чрез алтернативни методи. Автор на книгата ПАНИК АТАКИ- ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ПРОМЯНА. Инструктор по йога, планинарка. Имам затворена група за ПАТАКИ и като цяло съм ориентирана към методите за поддържане на баланса в нас

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Личностното развитие за мен анализ на собствените умения и качества, осмисляне на преуритетите и поставянето на цели, за да можем да постигнем пълна реализация на собствения потенциал. Аз лично осъзнах, че имам нужда да споделя всичко, което съм натрупала в годините като опитност и чрез обученията стигнах до вътрешната потребност да напиша книгата си, за да съм полезна и за да чувствам лично удоволетвореност.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Точното осъзнаване и определяне на личните нужди, преуритети, поставяне и следване на целите, поставяне и отстояване на личните граници. Поддържане на здравословен егоизъм. Аз съм дисциплиниран човек, научих се да следвам целите си. За мен баланса в живота е изключително важенн. Организирала съм времето си по най-добрия начин за мен и хората, които са в живота ми. Общувам с хора, с който се чувствам добре. Правя неща, които ме карат да съм удоволетворена и доволна от себе си

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Имах затруднения със следването на целите си. Чрез обученията в Академията осъзнах колко е важно целеполагането, осъзнах важността на поддържането на баланса за основните сфери на живота. Любима техника КОЛЕЛОТО НА БАЛАНСА.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Йога, туризъм, алтернативни способи за справяне със здравословни проблеми, писане. Почивам като се отдавам на хобитата и това ме зарежда и вдъхновява.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Превърнах се в отговорен и уравновесен човек, с ясна мисъл и цел. Написах книгата си за Паник атаките. Осъзнах, че всичко е в моите ръце и никой друг освен мен няма да ме заведе до там докъдето искам и още много др.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Да се запита- Кой съм аз и какво е важно за мен в живота. Промяната винаги започва от нас и ако искаме да променим реалността, първо трябва да променим себе си.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Да не спират да развиват себе си, да се надграждат ежедневно. Знанието за нас и света около нас е най стабилната основа върху, която да градим живота си.

Вижте интервюто с Валентина Бялкова тук
https://www.youtube.com/watch?v=sWnHKYjoVaU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!