Как Венетка Христова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Аз съм Венетка и съм душа от светлина,както всички ние. Аз съм господар на живота си и творец на моята реалност.

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Така или иначе е необходимо да се променяме. Всичко се променя и това е неизбежно.Това гласи един от постолатите от любимата ми звезда на Милтън Ериксън. Вече трета година съм в академията и миналата година минах 5 обучения и получих сертификат за всеки от тях.Тази година повторих обучението,,Основи на констелациите”,вече трета година съм във ВИП-а и непрекъснато надграждам.Помагам на себе си,семейството си и останалия свят със знанията,техниките и практиките,които помагат на мен и вече ги давам и на другите,т.е.вече имам принос и давам без да го мисля.Помагат на мен,помагат и на всички останали.Животът ми се преобърна на 360 градуса към позитивно и успешно бъдеще.Готова съм да дам моите знания в няколко области,като напиша няколко бестселъра и разбира се след като премина тримесечие курс ,,Напиши книга” на нашата великолепна менторка и будител Стояна Начева. Когато аз станах свой приоритет и застанаха на своето място в системите,в които съм,вече получавам бонусите и не последствията.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любовта е действие,грижа,внимание. Питам се от какво имам нужда и си го давам,така и околните започват да се държат по същия начин към мен.Поставих себе си на първо място,после идва ред на моите занимания,хобита,работа,бизнес.Съпругът е на трето място,после идва ред на децата и най-накрая отделяме време и за родителите. Изпълнявам своя функционал в системите.Мисля и действам за ос,ще стъпването на моите цели,правя крачки всеки ден и нещата се случват по най-добрия възможен начин.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Новите знания по НЛП,Коучинга,Констелациите,дълбоките преработки от програмите във ВИП-а,които всяка година стават все по-добри и тази прекрасна подкрепяща среда,която създаде нашата Стояна Новите навици,знания и мислене,замяната на старите убеждения с нови,отработката с констелации на стари модели на поведение и силата от рода и най-вече моето желание да уча и надграждам,практикувам и предавам нататък наученото,ето всичко това ми помогна аз да направя своя Квантов скок. Благодарна съм на себе си,на Стояна и екипа и,на всички курсисти и колеги и на всички приятели,с които се сдобих в академията.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Хоби е да се грижа за цветята ми,да общувам с осъзнати хора,да ходим със съпруга ми на ваканции.Танцувам,появяваме се на площади,в болници за подкрепа на онкоболните дами,модни ревюта тук в Италия.Всички тези неща взети заедно ми дават енергия и ме вдъхновяват. Та аз съм на 60 години и съм заявила,че половината път от земния ми преход отмина,нека изтанзувам тези 60 години,които остават до 120,с лекота,забава и любов.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Промените са многобройни и аз смело мога да кажа,че всяка година оценките ми от колелото на баланса се увеличават и това е видимо за мен и околните. Аз вече знам моята стойност,знам какво искам,знам къде отивам и знам кога ще стигна до всяка една от моите цели. Благодаря и дълбок поклон,учителко моя Стояна!

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Прекрасни хора,ако не се чувствате удовлетворени от живота си,моля ви,променете нещо във вашия прекрасен живот! Бъдете господари на вашия живот и творци на собствената си реалност! Ако нямате желаните резултати,променете посоката! Академията промени моя живот,вярвам,че и вашия ще докосне,дори само с едно обучение,книга или безплатно видео от YouTube ,(видеата са над 500-700,с които Стояна ни дари). Промяната започва от вътре навън.Промениш ли мислите,чувствата и действията си,то промяната е настъпила. Променяш реалността си,като промениш убеждения,вярвания,модели на поведение, които сме придобили от нашите деди.За тяхното време те са били правилни,но ние вече живеем в 21 век и тези програми е нужно да ги ъпдейтваме. Да излекуване травмите от детството,да се освободим от страхове и обиди,да ги заменим с новото,актуалното и работещото.Ето така и само така се променя реалността,с много обучения,писане,действия и работа.Няма вълшебно хапче или пръчица и с един замах всичко да се промени на мига.Това е процес,който изисква време и търпение.Промяната настъпва непременнно.Действия са нужни. Аз вече съм изписала 50 тетрадки с голям формат вече трета година и продължавам напред и нагоре.Няма край,вечно ще надграждам и ще давам моите знания на другите. АЗ ИСКАМ! АЗ МОГА! АЗ ОБИЧАМ! АЗ БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ !БЛАГОДАРЯ!

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Бъдете себе си,надграждайте със знания и раздавайте ги на хората около вас,помагайте да се разшири Вселената и не го мислете!


Цялото интервю с Венетка Христова можете да видите тук
https://www.youtube.com/watch?v=gVbhSO0bwhM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!