Как Яна Грудова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?
Аз съм Яна Грудова – фитнес треньор, мотиватор, треньор – личностно развитие и констелатор, отдадена в мисията си да помагам на хората да живеят своя красив и щастлив живот.

Как личностното развитие помага според вас, как вие променихте живота си?
В основата на личностното развитие на всеки един човек стои нивото на осъзнатост, а именно – кой съм аз, защо съм тук, какъв е моят живот и защо е такъв, какво и как мога да променя към по-добро и изобщо стремежът на всеки индивид към себеразвитие и самопознание. Да се вгледаш в себе си и да разбереш, че само и единствено ти си творец на своята реалност и огледало на случващото се в живота ти, е най-важната стъпка за всеки, който реши да тръгне по красивия път на личностното развитие. Така се случи и с мен, когато поех по него. И от тогава, аз живея различен, осъзнат и смислен живот.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любовта към нас самите като личности е най-красивото нещо, което всеки трябва да практикува ежедневно. Да обичаш себе си означава да се приемеш напълно такъв какъвто си, да поставяш себе си на първо място, да вярваш безпрекословно в теб самия, в твоите таланти, в твоята лична сила и енергия. Да знаеш кой си, да поставяш лични граници там, където е необходимо, да бъдеш добър, благ и да приемаш и другите такива каквито са.
Моята любов към мен самата започна в момента, когато пренаредих приоритетите си и поставих себе си и моите мечти на първо място, когато осъзнах коя съм, какво мога и защо съм тук. Всеки ден се поглеждам в огледалото и независимо от обстоятелствата си напомням с благодарност, че аз съм любов и че аз мога да се справя с всичко.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Основната промяна в живота ми стартира, в момента в който попаднах на видео на Стояна Нацева – основател на Академия Щастлив Живот преди 2 години. Събуждах се и заспивах с нейния глас, и започнах да практикувам техниките, които тя даваше. Как да поставяме себе си на първо място, как да започнем да вярваме в себе си, как да си задаваме правилно цели и да ги постигаме с осъзнати и целенасочени действия. С всеки ден започвах да се чувствам все по-прекрасно, все по-щастлива и пробудена, желаеща промяна.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Моето хоби, увлечение, също така и професионален път в последните 10 години е фитнесът и балансираното хранене. Четенето на книги на тематика психология и личностно развитие също. Така всъщност си и почивам, като често включвам козметични процедури и практикувам водени медитации.
Най-много енергия и вдъхновение ми дава работата с хора и тяхната любов, особено когато видя техния прогрес както в здравословен и физически аспект, така и по пътя на тяхното личностно израстване.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Моите истински осъзнавания започнаха с обученията, които преминах в академията и смело мога да заявя, че това е най-стойностната ми инвестиция. НЛП Експрес постави началото да прозра основната картина, да изуча методи и техники как да поставям правилно цели и да ги реализирам. В Основи на коучинга бръкнах още по-надълбоко в себе си и намерих отговори, които не са излизали до тогава на повърхността. В последвалия курс за Треньори – личностно развитие повярвах окончателно в силата и способностите си. Но истинското преобразяване дойде след Основи на констелациите, където влезнах назад в рода си и разбрах каква е причината да се случват тежките изпитания в живота ми, разплетох кармични възли, научих уроци и сега животът ми пое в коренно различна нова и по-прекрасна посока както в личен, така и в професионален план. Тези обучения внедрявам успешно в работата си с дамите, които искат по-хубава визия и се стремят към балансиран начин на живот.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната? Как човек може да промени реалността си?
Промяната започва с осъзнаването на нуждата от нея. Тогава, когато се събуждаш и усещаш, че не си добре, че не си щастлив. Когато все нещо ти тежи, объркан си и се луташ в дните си. Тогава е жизнено важно да започнеш да търсиш информация и ментор, някой който да те води по пътя, да е твоята светлина. Както аз открих Стояна. И тя ме научи да стартирам от любовта към себе си, пренареждане на приоритети си и промяна на цялостната себеоценка. Тогава се променя и реалността.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Самият факт, че са ваши последователи говори, че вече са пробудени и осъзнати хора. Затова нека не спират своето личностно израстване, нека бъдат будни и жадни за знания и да не се колебаят да се запишат в курсовете на Академия Щастлив Живот. И да не забравят, че в основата стои любовта към себе си, защото любовта е панацея.

Вижте повече в интервщто с Яна тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!