Историите на успеха – Борислава Метрашева

Как бихте представили себе си?
Казвам се Борислава Метрашева, живея в потока от както се помня. Знам, че мога да постигна всичко, което искам. Спокойствието и дисциплината са моите ценности, чрез които постигам целите си. Семейството е движещата ми сила.

Как личностното развитие помага според вас? Как вие променихте живота си? 
Личностното развитие помага да разберем как и защо сме там където сме и ни показва, че всичко е наш избор, всичко е в наши ръце.
Личностното развитие учи на осъзнатост и отговорност, това е най-важното, което аз научих и внедрих в моя живот. Това означава да заставам зад моите избори и да бера плодовете след това.
Търпението е качество, което развих след като започнах да работя със себе си. Животът ми стана още по-приятен и красив, развих уменията да се наслаждавам на постигнатото.
Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любов към себе си е умението да задоволяваш сама базовите си нужди от вода, храна, сън, спокойствие, почивка, не да чакаш някой друг да се погрижи за теб.
Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си? 
Новите навици, които придобих са развитие на емпатия, съпричастност, приемане на чуждата гледна точка(не одобрение непременно, но разбиране, че всеки има различна гледна точка). Търпение, толерантност, любопитство, вяра в потенциала на хората, това са качества, които ми помагат изключително много в комуникацията с моето семейство и с моите клиенти.
Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява? 
Моите хобита са разходки сред природата, правя ръчно изработени гривни с децата ми, снимам различни пейзажи, чета книги.
Почивам си като не правя нищо, седя си в двора на тревата.
Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията? 
Стояна Нацева и целият и екип промениха живота ми като ми дадоха изобилие от знания как да работя със себе си и как да бъда полезна на дамите, които консултирам. Освен лична трансформация аз придобих нова професия, която практикувам с много желание и ентусиазъм.
Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Ако не се чувстваш добре най-добрата инвестиция, която можеш да направиш е да преминеш обученията на Академия щастлив живот, защото ще опознаеш себе си и ще постигнеш всяка твоя цел по-лесно и по-бързо. Промяната и успехът ти са гарантирани, когато си в подходящата среда.
Можеш да промениш реалността си в мига, в който разбереш, че всичко зависи от теб, от твоята среда и от твоите действия.
Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Пожелавам на последователите на Академия щастлив живот здраве, късмет и много сбъднати цели, а щом сте тук, успехът ви е гарантиран.

Цялото интересно интервю вижте тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!