Как Надежда Николова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

1. Как бихте представили себе си?
Казвам се Надежда Николова и вярвам, че всяка мечта ни е дадена, заедно със силата, необходима за нейното осъществяване. Самата аз съм доказателство за това, че във всеки един момент, човек може да започне да пише собствената си история, да стане творец на собствената си реалност, независимо на каква възраст е и в каква ситуация се намира.
Аз съм Констелатор, Коучинг Експерт, НЛП Специалист, Рейки Мастер, дългогодишен Икономист и Експерт Реклама.
Благодарение на Академия „Щастлив живот“ открих, че мисията ми e да съм проводник за овластяването на хората да отключат пълния си потенциал. Да победят страха, травмите и събитията, които ни влияят доста често без да осъзнаваме тяхната сила и стопират пътя напред. Освободили жизнената си енергия да започнат живот по свой собствен сценарий и да сбъдват мечтите си.
Щастие за мен е да съм на пътя на душата си и да подкрепям хората да се свържат със своята!

2. Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Личностното развитие е важна част в житейското ни пътуване, която води до осъзнатост и ясна връзка с нуждите на Висшето ни Аз. Точно както дизайнерите, ние имаме нужда от знания, креативност, визия, техники, за да създадем нашето произведение на изкуството – една уникална по-добра наша версия. Това е процес, който развиваме с всекидневните си мисли, чувства и действия. Води ни до неизбежна промяна към по-добър живот, по наш сценарий и до изобилие и качествено разширение във всички аспекти на живота ни.
Поемайки по пътя на моята по-добра и осъзната версия аз станах творец на собствената си реалност, започнах да се приемам и обичам безусловно, приех и простих на себе си и на другите, освободих се от страха от неизвестното.
Започвам и завършвам денят си неизменно с благодарността, която е за мен най-мощното средство за привличане на изобилие и радост в живота ни. Изграждам здравословни връзки, поех отговорност за здравето си и живея в настоящия момент. Вслушвам се в интуицията си, която винаги ни помага да вземем най-мъдрите решения. Отключих креативността си, която е естествения ни човешки дар да изразим нашите уникални таланти. Трансформирам мечтите си в цели, планирам и правя действия за постигането им, без да отлагам.
Убедена съм, че обучението е ключът към развитието ни и че тази инвестиция се връща многократно.

3. Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любов към себе си за мен означава на първо място да се опознаеш и приемеш, да се цениш и да си позволиш да израснеш вътре в себе си, целенасочено и цялостно да промениш мирогледа си. Тази любов започва отвътре и се излъчва навън. Процесът не е лесен, защото обикновено свързваме любовта към себе си с големи заслуги, които търсим извън нас, в обстоятелствата от живота. Ситуацията се променя едва когато приемем себе си такива, каквито сме и си изградим убеждението, че заслужаваме най-доброто още сега, а не когато свалим 5те излишни килограма, купим си новата кола, спечелим големите пари… А изпиташ ли я, тя се превръща в твоята суперсила, която като с магнит привлича другите към теб.
Обичам себе си като си осигурявам всеки ден време за моите ритуали, за усъвършенстването ми, за разширяването на съзнанието ми, за ясна връзка с Висшето ми Аз, за прописване на целите ми и предприемане на действия за осъществяването им. Като давам на тялото си ежедневно много вода и здравословна храна, разходки и награди.

4. Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Всички искаме като с магическа пръчка да променим животът ни изведнъж към по-щастлив и по-изобилен. Когато поемем лична отговорност за живота си, промяната е неизбежна, обаче е процес, който изисква време за придобиване и интегриране в себе си на полезни навици и знания, мотивация и дисциплина.
Обученията в Академия „Щастлив живот“ ме научиха на първо място да изградя навикът да се свържа, да приема и избирам винаги себе си, както и да приема всички хора и събития такива, каквито са. Да се поставя на правилното място във всяка една от системите, в които взаимодействам. Научиха ме как правилно да формулирам целите си, как да поставям лични граници, да планирам, да се мотивирам, да бъда дисциплинирана и да правя действия. Помогнаха ми да поема в нова посока, към живот по мой собствен сценарий.
Всеки ден си задавам въпросът: „Как мога да бъда по-добра във всяко отношение? Какво мога да направя днес, за което моето утрешно „Аз“ ще ми бъде благодарно?“ и отделям време, за да прочета и науча нещо ново, да усъвършенствам и разширя мирогледа си, знанията и навиците си.

5. Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Родена съм в морски град и морето за мен, както и любовта към себе си, е любов за цял живот. Нищо не може да замени спиращата дъхът гледка на изгревът или залезът над морето. Морето винаги ми дава усещане за хармония, спокойствие и необятност.
Любими са ми и планините и горите, които ни заземяват и дават щедро от вековната си енергия.
Обожавам пътешествията, защото те ми носят усещането за свобода и същевременно ме обогатяват неимоверно, потапяйки ме в различни светове, времена и култури. Обичам както луксозните места, така и съвсем простичките. Не само у нас, но и където и да отида, посещавам художествени галерии, музеи, театрални постановки, концерти, опера.
Любимо ми е и времето, което отделям, за компанията на най-близките ми и приятелите, да чета интересни книги, да посещавам СПА. Фотографията и кулинарията, особено приготвянето на торти и сладкиши, са също моя страст. Благодарение на многото домашни в курсовете открих и магията на писането.
Всичко това, освен, че ми осигурява пълноценна почивка, ме зарежда и с много енергия и вдъхновения.

6. Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Открих Академия „Щастлив живот“ преди година, когато се нуждаех от рестарт на живота ми. Въртях се като хамстерът в колелото и имах чувството, че няма излизане от там. Започнах с курсът „Аз съм Всемогъщ“ – искрата, която запали трансформациите в живота ми. Научих се да поставям лични граници, отработих страховете си, ограничаващите вярвания. Осъзнах, че не съм била в контакт с душата си, не съм си давала нужната любов. Последваха “Основи на Коучинга“ – изключително осъзнаващ и „НЛП – Мислене на победител“ – курсът, който определено разделя животът ни на „преди“ и „след“ него! И когато си мислех, че след тях няма какво повече да ме разтърси, попаднах на феноменът „Констелации“, който просто трябва да се преживее! Изключително навлизане надълбоко в душите ни, изцеление и трансформации! Свързването с рода и получаването на благословии, приемането с любов и благодарност, освобождаването на жизнената ни енергия правят чудеса!

7. Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната? Как човек може да промени реалността си?
Да потърси първо връзката със себе си, защото всички отговори са в нас. Да си отдели време и да си отговори: „Какви са моите вярвания, Какво е важно за мен?“, „Какви са моите мечти и надежди?“, „Какво ме прави щастлив/а?“ Да си повярва, че може да постигне всяка своя цел, защото мечтата избира нас и винаги ще бъде според вярата ни. И колкото повече си затвърждава вярванията си, толкова повече те ще започнат да формират ежедневните му действия към новият и по-щастлив живот. Да търси потвърждения от успели хора около него, да чете вдъхновяващи автобиографии, утвърждения. Да съсредоточи енергията си не върху борбата със старото, а върху изграждането на новото.
Човек е готов за промяна, когато даде любов първо на себе си. Когато разбере, че е господар на намеренията си, ще осъзнае, че е господар и на целия свой свят.

8. Какво бихте пожелали на нашите последователи?
На всички последователи на Академия „Щастлив живот“ пожелавам:
Нека любовта към вас самите е на първо място! Вярвайте в себе си, приемете се, грижете се за физическото, емоционалното и духовното си тяло ежедневно. Не се отказвайте от целите си, особено когато е трудно. Не отлагайте живота си и правете неща, за които бъдещото ви Аз ще ви благодари!
Черпете изобилно от ресурсите, които великолепната Стояна Нацева и Академията ни дават всеки ден и не спирайте да се развивате! Открийте вашата мисия, усъвършенствайте се и споделете вашият дар със света.
С любов и благодарност!

One thought on “Как Надежда Николова промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!