Как Анжела Кенанска развива успешно своя бизнес след обученията в Академия Щастлив Живот?

Как бихте представили себе си?

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Развитието на живота и личността са взаимносвъзрани. Да се развиваш, означава да намираш смисъла на въпроса “Защо съм сега тук?”. От това започва действието и то води до промяната.
Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любов към себе си е състояние на съзнание, което се активира с появата на ДНК. Да обичате себе си, е най-важната мисия, на която може да се отдадете. Със знанието, което ще получите от всяка ситуация и човек, докато следвате тази мисия, ще трансформирате живота си, в желаната от вас посока. Любов = Живот.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си? 
Променяме се чрез желанието за новото. Да бъда в тишина, ми дарява мъдрост. Да съм сред успешни хора, ми дава информация, която обогатява моята мисия. Да съм сред бедни и болни хора, ми дава поглед върху изборите, които не правим.Новото, е съвкупност от наблюдаване, информация и мъдрост, следвани от действия. Всеки момент това е ново…

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява? 
Композирам музика, рисувам, пея, танцувам древни танци от Египет и Индия, пиша книги за новото съзнание и реалност. Аз съм на почивка в този живот. И да, живея с лекота! Винаги имам достатъчно енергия.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията? 
Академията ме научи да структурирам по нов начин моите ценности, да развия още повече своите таланти, с което задълбочих работата си по глобалната ми мисия с жени. Даде ми вдъхновение, нови приятелства и благословия.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Да заеме онази поза с тялото, която е най-удобна за него/нея сега. Да остане толкова дълго, колкото пожелае. Когато се умори, тогава ще направи избор , продиктуван от тялото, за да промени позата. Тялото говори отчетливо кога е време за промяна. Ако човек иска, ще избере новото. Ако не иска, ще остане в болката, докато животът му каже: “Ех, винаги ще те наджиея, но можеше да живееш по-добре, в синхрон с мен!” Вие винаги знаете кога трябва да направите избор.. Винаги знаете кога сте жадни и гладни. От тук започва истинската промяна. Ще си дадете или не вода и храна.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Бъдете в мир със себе си! Открийте своята формула за щастлив живот!

Вижте Интервюто на госпожа Стояна Нацева със госпожа Анжела Кенанска тук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!