Как Мира Желева промени живота си след обученията в Академия Щастлив Живот?

 Как бихте представили себе си?
Здравейте, аз съм Мирослава Желева! Смея да твърдя за себе си, че съм амбицирана и мотивирана жена, която никога не склонява глава и не се отказва, въпреки всички изпитания, които ѝ поднася съдбата. “Борба до край” е моето мото, а усмивката ми е най-силното ми оръжие.

 

Как личностното развитие помага според вас? Как вие промените живота си?
Човек идва на тази Земя ненаучен на нищо, но винаги с определена цел. И смятам, че, изпълнявайки тази своя мисия, той трябва да граби с пълни шепи от живота и знанието, което му се предоставя. Личностното развитие не само те издига теб като личност, но и ти помага да изградиш здравословното самочувствие, от което всеки един човек има нужда. Придобивайки това самочувствие, ти не само ще се чувстваш по-пълноценен и удовлетворен, но ще можеш по-лесно да развиеш живота си във всеки аспект – личен, професионален или пък социален.

Какво означава любов към себе си? Как обичате себе си?
Любовта към самия себе си е най-трудна за намиране. Човек е устроен така, че да бъде много самокритичен и никога достатъчно доволен от това, което постига. Любовта към себе си се изразява в това да си позволяваш и да правиш нещата, които ти носят душевен мир и истинско щастие… Това, което те кара да си спокоен и да искаш да продължи вечно. Аз лично показвам любов на себе си, когато си сготвя нещо вкусно, почета любимата си книга, изляза на разходка или пък послушам някои от любимите си песни. Любовта е навсякъде, стига да искаш да я видиш.

Какви нови знания и навици ви помогнаха да промените живота си?
Най-напред научих, че е от изключително значение да си поставям постижими цели, защото малките стъпки те водят до голям прогрес. Също така станах по-организирана, по-социална и се научих да реагирам по-спокойно на всичко, което ми се случва.

Какви са вашите хобита, увлечение? Как си почивате ? Какво ви дава енергия и ви вдъхновява?
Изкуството е моето хоби и бягство от реалността. Това е и моята почивка, както и източникът ми на енергия.

Как Академия Щастлив Живот промени живота ви? Какви са вашите осъзнавания от обученията?
Както казах, научих, че е от изключително значение да си поставям постижими цели, защото малките стъпки те водят до голям прогрес. Също така станах
по-организирана, по-социална и се научих да реагирам по-спокойно на всичко, което ми се случва. Смятам, че сега съм точно тази версия на себе си, която търсих толкова дълги години.

Какъв съвет бихте дали на човек, който не се чувства удовлетворен от живота си? От къде трябва да започне промяната?Как човек може да промени реалността си?
Най-напред трябва да знае, че в живота всеки се движи със свое собствено темпо, и всеки води своите си битки по негов си начин. Също така, животът не е само възходи, не е и само падения – без лошото няма да можем да познаем и оценим хубавото. Човек може да промени реалността си едва тогава, когато наистина го желае силно. Просто трябва да се изправи срещу страха и да действа… А, ако има и подкрепа от някого, ще е още по-добре за него.

Какво бихте пожелали на нашите последователи?
Освен да са здрави, удовлетворени и щастливи, бих искала да им пожелая и да се борят, да бъдат, да са верни на себе си и да не се страхуват – всичко се случва с причина. Избягвайте да се тревожите за неща, които не са под ваш контрол, обичайте и бъдете обичани – светът днес има нужда от любов повече от всякога до сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!