Как Галя Тодорова промени живота си с видеата, книгите и обученията на госпожа Стояна Нацева?

Галя Тодорова живее в Гърция от 10 години. Нямала е желание да се връща в България и да се среща с роднините си. Детството й е било трудно, но е щастливо омъжена, точно както си е пожелала. От 2014 година получава паник атаки и приема антидепресанти, докато през 2023 година декември месец получава тежка алергична реакция и въпреки смяната на лекарствата тя не може да ги приема. Тя няма желание за нищо. Чувства се изгубена . През деня плаче навън в полето и се чувства по-добре, но вечер не може да излезе и безсънно чака утрото.
Обръща се към Господ и го пита къде е и защо я е изоставил.
Един ден решава да си пусне класическа музика, която да й помогне. В просъница чува гръмогласен глас – на Стояна Нацева.
Първосигнално иска да спре звука, защото я дразни, но го оставя и така намира канала в Ютуб и започва да слуша безплатните видеа на госпожа Нацева.
Така само за 15 дни желанието за живот й се завръща. Тя не приема антидепресанти и се чувства чудесно. Вече няма нужда от тях и всичките й физически показатели за удивление на всички са перфектни. Пулса й вече е 55 удара в минута, а преди е бил 110.
Спира да пие и хапчета за щитовдината жлеза – вече не са й необходими, защото тя е щастлива и това променя биохимията на тялото й.
Тя иска да продължи да се обучава, но няма телефонен апарат – сегашният й е блокиран.
Мисли си как иска нов и съпругът й получава изненадващ подарък от телефонния оператор – нов апарат.
Така Галя се сдобива с нов апарат и първото нещо, което прави е да поръча Щастие в кутия, което отива да си вземе лично от Пловдив – родният й град.
Вече има желание да се връща в България и да се среща с близките си.
Галя се записва в курса Аз съм всемогъщ и споделя своя ентусиазъм. Тя започва нов живот – усмихната е, има нови творчески идеи, получава нови бизнес предложения.
Тотално променя живота си и знае, че това е само началото!
Вълнуващото интервю с Галя Тодорова гледайте тук
https://www.youtube.com/watch?v=LY6p2gqz0CQ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!