Коя е Стояна и каква е нейната мисия?

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив Живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Мисията на Академия „Щастлив Живот“  е да бъде модерен център за обучение на студенти в областта на личностното и бизнес развитие, изцяло хармонизиран с общоприетите най-високи международни стандарти, което подготвя високообразовани и компетентни личности, способни да реализират наученото в условията на динамично изменящата се социална среда. Ние винаги предоставяме качествени и достъпни обучения и консултации като добавяме стойност за нашите клиенти.

Ние знаем, че всеки има огромен потенциал, който може и трябва да развива, за да се чувства пълноценен.
Академията е обучила над 100000 човека в 92 държави.

Ценности на Академия „Щастлив Живот“

Професионализъм: Ние притежаваме необходимите умения, знания и практически опит за да решим поставените ни задачи.

Етичност: При упражняване на нашата дейност спазваме и прилагаме най-високите етични морални, личностни и бизнес норми.

Компетентност: Постоянно обогатяваме нашите знания и умения, така че винаги да сме в крак с последните тенденции и най-добрите международни практики в областта на обучeнията за личностно и бизнес развитие.

Адекватност: Нашите обучения са насочени към постигане на конкретни резултати и развиването на устойчиви знания и навици в нашите студенти, както и решаването на конкретни задачи, а не към общото и неясното.

Близост: Работим ръка за ръка с нашите студенти и предлагаме индивидуално внимание и решение за всеки според потребностите му.

Посветеност: Ние вярваме, че всеки човек е уникален. Ето защо прилагаме индивидуален подход към всеки наш клиент.

Компанията е наградена с почетната награда ТОП БРАНД НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО БИЗНЕС И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ, както и като най-успешна компания в България в сектор “ОБРАЗОВАНИЕ” 2023 г, а за 2022 година е отличена с приза в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“.
На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева – Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, родология, констелации, ериксонова хипноза и др.). Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания. Стояна е автор на тринадесет книги – бестселъри, които вече са продадени в хиляди екземпляра. Горд носител е на приза ПИСАТЕЛ И БУДИТЕЛ 2023 връчена й от списание Бизнес Лейди, както и на “Писател на годината” от престижните Национални награди за мода, шоу и бизнес Бургас 2022. Стояна Нацева е създател на благотворителния проект СТЪПКИ към УСПЕХА за антикризисно мислене, в които се обучиха над 40000 младежи и възрастни, имащи нужда от подкрепа. Стояна Нацева е създател на уникалната система за коучинг и констелации Direct Change Solution (система на.директните промени). За създаването на този метод госпожа Стояна Нацева е наградена с престижното международно отличие Grand Prize UNIVERSE VIENNA 2022, както и с почетната награда МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО.

Изключително сме щастливи да ви споделим, че госпожа Стояна Нацева като преподавател и основател на образователния център Академия Щастлив Живот и самия учебен център , днес са получили най-високо признание и пълна акредититация според всички висоси стандарти за качество на международната стандартна класификация на образованието (МСКО), поддържана от Организацията на обединените нации за образование, наука и култура (ЮНЕСКО) и Европейската квалификационна рамка (ЕКР), която е интегрирана в образователната система на всички държави-членки на Европейския съюз и в съответствие с международните и европейските изисквания и правила за определени програми и курсове, базирани на Европейската квалификационна рамка, са признати като пълноправен член на Европейската асоциация на преподавателите от висшите учебни заведения HISTES GERMANY с висока оценка за признание и акредитация за всички обучения на Академия Щастлив Живот.

Стояна е дигитална корица на списание ФОРБС и почетно място в класацията ЖЕНА НА ВЪРХА 2023 година. Над 3000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода. Стояна Нацева също така е носител на още много награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – Лидер на промяната 2023 връчена й на престижните награди за Мода, шоу и бизнес, „Бизнес жена на годината“ 2022 и 2023 г. за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория „Будител“, и „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ 2022 и много други. Стояна е лектор в редица обучения и конференции по цял свят – Австрия, Кипър, Кения, Италия, Испания, Йордания, Великобритания и т.н. Стояна често е гост на престижни издания. През 2022 година беше корица на престижните и обичани български списания Банкер спешъл и Жената днес. Повече за всички награди на Стояна Нацева вижте тук.
БЕСТСЕЛЪР КНИГИ

Книга “Бъди центърът на своята вселена”

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Още

Книга Правилата на Царицата

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Книга Правилата на Царицата

Царица! Това е състояние на душата. Във всяка от нас има силата да създаде себе си и своя красив, смислен и осъзнат живот на истинска Царица. Осъзнайте наистина колко сте подкрепяни,обичани и защитени ВИНАГИ. С благодарност, радост и безусловна любов приемете себе си, хората, живота и Вселената. Колкото по-високо издигате съзнанието си, толкова по-голямо е благоденствието, което се проявява в живота ви.

Още

Книга “Силата на Рода”

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Книга “Силата на Рода” луксозно издание с твърди корици.

Още

Книга “Живот без страхове”

Original price was: 48.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Категория:
Още

Книга “Енергия: презареждане”

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 18.80 лв..

Целта на тази книжка е да ви накара да повярвате, че всеки от нас е постоянен извор на енергия, вяра и оптимизъм. В нея ще намерите много полезна информация за това откъде идва енергията и как я хабите.

Категории: ,
Още

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите” луксозно издание с твърди корици.

 

 

Код: 20 Категории: ,
Още

Книга на Чудесата – личен коуч дневник

Original price was: 49.90 лв..Current price is: 28.80 лв..

“Книгата на чувесата” представлява дневник, създаден по специалната коуч технология DCS®️ на Стояна Нацева. Този специален коуч дневник ще ви научи да мечтаете и да създавате бъдещето си.
“Книгата на чудесата” е вашият личен бележник , който попълвате, като планирате деня, месеца и годината стъпка по стъпка. По този начин се съставя алгоритъм за постигане на цели в различни области на живота. Поглеждайки към бъдещето си, ще начертаете смели мащабни планове и чрез стратегическо планиране ще ги достигате с лекота.

 

Още

Книга ИЗБОРЪТ – ЛЮБОВ

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

🌟🌟🌟 ИЗБОРЪТ ЛЮБОВ 🌟🌟🌟

🔥 Как се гради ХАРМОНИЧНА връзка?

Още

Книга “Дневник на вълшебствата”

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

Дневник на вълшебствата е дългоочаквана нова книга на СТОЯНА НАЦЕВА със симоронски и други вълшебнически практики, с 27 дневен план за промяна на съзнанието с лекота и арт терапия мандали за оцветяване е вече факт.

Още

ДНЕВНИК НА САМОНАБЛЮДЕНИЕТО

Original price was: 38.80 лв..Current price is: 28.80 лв..

⚜️В дневника ще откриете:
✅  30 дневен въпросник за промяна на живота чрез коучинг въпроси, целящи саморефлексия и формиране на нов сценарий на поведение
✅ 50 страници технология за формиране на мисли, емоции и действия, инструменти за излизане от триъгълника на ЖЕРТВА – СПАСИТЕЛ- АГРЕСОР
✅ Арт терапия – мандали
✅Луксозно издание, Твърди корици, 116 стр съдържание

Още

Повече за мен