Коя е Стояна и каква е нейната мисия?

Стояна е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, която се занимава с провеждане на обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Компания, наградена като най-просперираща в раздел „Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.). Последната й защитена диплома е за ментор по международни стандарти.
Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 20 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания.
Стояна е автор на десет книги, които вече са продадени в над 55 000 екземпляра. Горд носител е на приза “Писател на годината” от престижните Национални награди за мода, шоу и бизнес Бургас 2022

Тя е и създател е на патентованата и международно призната система за коучинг и констелации Direct Change Solution. За създаването на този метод госпожа Стояна Нацева е наградена с престижното отличие Grand Prize 2022. Над 1000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода.

Тази година тя стана носител на още награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – „Бизнес жена на годината“ за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ в категория „Будител“, и „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ и други.

Повече за всички награди на Стояна Нацева вижте тук.БЕСТСЕЛЪР КНИГИ

Книга “Бъди центърът на своята вселена”

28.80 лв.

Здравейте, скъпи читатели! Аз съм Стояна. Основател на “Академия Щастлив живот”, мотиватор, вдъхновител, писател, филантроп, несломим мечтател и оптимист. Мисията ми е да помагам на хората да разкриват талантите си и да заживеят живота на мечтите си.

Книгата е посветена на любовта към себе си. Защото тази любов е в основата на един пълноценен живот. Първо трябва да можем да обичаме себе си, за да обичаме и другите. Обичайки се, ние ще можем да изживяваме всички красиви човешки емоции.

Още

Книга Правилата на Царицата

28.80 лв.

Книга Правилата на Царицата

Царица! Това е състояние на душата. Във всяка от нас има силата да създаде себе си и своя красив, смислен и осъзнат живот на истинска Царица. Осъзнайте наистина колко сте подкрепяни,обичани и защитени ВИНАГИ. С благодарност, радост и безусловна любов приемете себе си, хората, живота и Вселената. Колкото по-високо издигате съзнанието си, толкова по-голямо е благоденствието, което се проявява в живота ви.

Още

Книга “Силата на Рода”

28.80 лв.

Книга “Силата на Рода” луксозно издание с твърди корици

Още

Книга “Живот без страхове”

28.80 лв.

Книга “Живот без страхове”

Подарък: Курс “Живот без страхове”

Достъп до курса ще имате след като минете през покупка на курса и използвате предоставения ви код

Категория:
Още

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

28.80 лв.

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите” луксозно издание с твърди корици.

Подарък обучението Психология на изобилието

 

Код: 20 Категории: ,
Още

Книга на Чудесата – личен коуч дневник

28.80 лв.

“Книгата на чувесата” представлява дневник, създаден по специалната коуч технология DCS®️ на Стояна Нацева. Този специален коуч дневник ще ви научи да мечтаете и да създавате бъдещето си.
“Книгата на чудесата” е вашият личен бележник , който попълвате, като планирате деня, месеца и годината стъпка по стъпка. По този начин се съставя алгоритъм за постигане на цели в различни области на живота. Поглеждайки към бъдещето си, ще начертаете смели мащабни планове и чрез стратегическо планиране ще ги достигате с лекота.

 

Още

Повече за мен