Коя е Стояна и каква е нейната мисия?

Аз съм щастливо омъжена с две прекрасни деца, пътешестваща и весела душа. Написала съм седем великолепни книги, които бързо се превърнаха в бестселъри и са продадени в над 45 000 екземпляра.

Създател съм на патентованата и международно призната система за коучинг и констелации Direct Change Solution.
Основател и председател съм на Международната Професионална Асоциация на терапевти и треньори, с повече от 250 членове от над 10 държави.

Автор съм на над 50 тренинга и през моите авторски обучения са преминали над 20000 човека, а безплатните ни обучения са с милиони гледания.

Горда носителка съм на наградите “Мисис Бизнес” от Дамски клуб Бизнес на високи токчета за 2021г, БИЗНЕС ДАМА НА 2022 ГОДИНА, ДАМА на Годината 2022 БУДИТЕЛ на годината 2022 и др. Ценя високо всички отличия, защото ми показват, че усилията ми са забелязани и оценени.

Посветила съм 25 години от живота си на личностно развитие и след много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, констелации, мастер практик нлп , ериксонова хипноза и др) и много натрупани знания и личен опит. Ако искате да промените живота си, включете се в моята VIP ЗОНА, където ще откриете неизчерпаем поток от безценни знания и нови приятелства.БЕСТСЕЛЪР КНИГИ

Книга “Бъди центърът на своята вселена”

20.00 лв.

Здравейте, скъпи читатели! Аз съм Стояна. Основател на “Академия Щастлив живот”, мотиватор, вдъхновител, писател, филантроп, несломим мечтател и оптимист. Мисията ми е да помагам на хората да разкриват талантите си и да заживеят живота на мечтите си.

Книгата е посветена на любовта към себе си. Защото тази любов е в основата на един пълноценен живот. Първо трябва да можем да обичаме себе си, за да обичаме и другите. Обичайки се, ние ще можем да изживяваме всички красиви човешки емоции.

Още

Книга Правилата на Царицата

20.00 лв.

Книга Правилата на Царицата

Царица! Това е състояние на душата. Във всяка от нас има силата да създаде себе си и своя красив, смислен и осъзнат живот на истинска Царица. Осъзнайте наистина колко сте подкрепяни,обичани и защитени ВИНАГИ. С благодарност, радост и безусловна любов приемете себе си, хората, живота и Вселената. Колкото по-високо издигате съзнанието си, толкова по-голямо е благоденствието, което се проявява в живота ви.

Още

Книга “Силата на Рода”

20.00 лв.

Книга “Силата на Рода”

Още

Книга “Живот без страхове”

28.80 лв.

Книга “Живот без страхове”

Подарък: Курс “Живот без страхове”

Достъп до курса ще имате след като минете през покупка на курса и използвате предоставения ви код

Категория:
Още

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

20.00 лв.

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

 

Код: 20 Категории: ,
Още

Книга на Чудесата – личен коуч дневник

49.90 лв.

“Книгата на чувесата” представлява дневник, създаден по специалната коуч технология DCS®️ на Стояна Нацева. Този специален коуч дневник ще ви научи да мечтаете и да създавате бъдещето си.
“Книгата на чудесата” е вашият личен бележник , който попълвате, като планирате деня, месеца и годината стъпка по стъпка. По този начин се съставя алгоритъм за постигане на цели в различни области на живота. Поглеждайки към бъдещето си, ще начертаете смели мащабни планове и чрез стратегическо планиране ще ги достигате с лекота.

 

Още

Обратна връзка за работата ми