Коя е Стояна и каква е нейната мисия?

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив Живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Мисията на Академия „Щастлив Живот“  е да бъде модерен център за обучение на студенти в областта на личностното и

бизнес развитие, изцяло хармонизиран с общоприетите най-високи международни стандарти, което подготвя високообразовани и компетентни личности, способни да реализират наученото в условията на динамично изменящата се социална среда. Ние винаги предоставяме качествени и достъпни обучения и консултации като добавяме стойност за нашите клиенти.

Ние знаем, че всеки има огромен потенциал, който може и трябва да развива, за да се чувства пълноценен. 

Ценности на Академия „Щастлив Живот“

Професионализъм: Ние притежаваме необходимите умения, знания и практически опит за да решим поставените ни задачи.

Етичност: При упражняване на нашата дейност спазваме и прилагаме най-високите етични морални, личностни и бизнес норми.

Компетентност: Постоянно обогатяваме нашите знания и умения, така че винаги да сме в крак с последните тенденции и най-добрите международни практики в областта на обучянията за личностно и бизнес развитие.

Адекватност: Нашите обучения са насочени към постигане на конкретни резултати и развиването на устойчиви знания и навици в нашите студенти, както и решаването на конкретни задачи, а не към общото и неясното.

Близост: Работим ръка за ръка с нашите студенти и предлагаме индивидуално внимание и решение за всеки според потребностите му.

Посветеност: Ние вярваме, че всеки човек е уникален. Ето защо прилагаме индивидуален подход към всеки наш клиент.

Компанията е наградена с почетната награда ТОП БРАНД НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО БИЗНЕС И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ, както и като най-успешна компания в България в сектор “ОБРАЗОВАНИЕ” 2023 г, а за 2022 година е отличена с приза в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“.
На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева – Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, родология, констелации, ериксонова хипноза и др.). Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания. Стояна е автор на тринадесет книги – бестселъри, които вече са продадени в хиляди екземпляра. Горд носител е на приза ПИСАТЕЛ И БУДИТЕЛ 2023 връчена й от списание Бизнес Лейди, както и на “Писател на годината” от престижните Национални награди за мода, шоу и бизнес Бургас 2022. Стояна Нацева е създател на благотворителния проект СТЪПКИ към УСПЕХА за антикризисно мислене, в които се обучиха над 40000 младежи и възрастни, имащи нужда от подкрепа. Стояна Нацева е създател на уникалната система за коучинг и констелации Direct Change Solution (система на.директните промени). За създаването на този метод госпожа Стояна Нацева е наградена с престижното международно отличие Grand Prize UNIVERSE VIENNA 2022, както и с почетната награда МЕНТОР НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО.

Стояна е дигитална корица на списание ФОРБС и почетно място в класацията ЖЕНА НА ВЪРХА 2023 година. Над 3000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода. Стояна Нацева също така е носител на още много награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – Лидер на промяната 2023 връчена й на престижните награди за Мода, шоу и бизнес, „Бизнес жена на годината“ 2022 и 2023 г. за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория „Будител“, и „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ 2022 и много други. Стояна е лектор в редица обучения и конференции по цял свят – Австрия, Кипър, Кения, Италия, Испания, Йордания, Великобритания и т.н. Стояна често е гост на престижни издания. През 2022 година беше корица на престижните и обичани български списания Банкер спешъл и Жената днес. Повече за всички награди на Стояна Нацева вижте тук.

 
БЕСТСЕЛЪР КНИГИ

Книга “Бъди центърът на своята вселена”

28.80 лв.

Здравейте, скъпи читатели! Аз съм Стояна. Основател на “Академия Щастлив живот”, мотиватор, вдъхновител, писател, филантроп, несломим мечтател и оптимист. Мисията ми е да помагам на хората да разкриват талантите си и да заживеят живота на мечтите си.

Книгата е посветена на любовта към себе си. Защото тази любов е в основата на един пълноценен живот. Първо трябва да можем да обичаме себе си, за да обичаме и другите. Обичайки се, ние ще можем да изживяваме всички красиви човешки емоции.

Още

Книга Правилата на Царицата

28.80 лв.

⚜️ СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА САМО ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ- ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА КНИГА, ОНЛАЙН ВИДЕО КУРСА “ПСИХОЛОГИЯ НА ИЗОБИЛИЕТО”


Книга Правилата на Царицата

Царица! Това е състояние на душата. Във всяка от нас има силата да създаде себе си и своя красив, смислен и осъзнат живот на истинска Царица. Осъзнайте наистина колко сте подкрепяни,обичани и защитени ВИНАГИ. С благодарност, радост и безусловна любов приемете себе си, хората, живота и Вселената. Колкото по-високо издигате съзнанието си, толкова по-голямо е благоденствието, което се проявява в живота ви.

Още

Книга “Силата на Рода”

28.80 лв.

Книга “Силата на Рода” луксозно издание с твърди корици.

Още

Книга “Енергия: презареждане”

18.80 лв.

Целта на тази книжка е да ви накара да повярвате, че всеки от нас е постоянен извор на енергия, вяра и оптимизъм. В нея ще намерите много полезна информация за това откъде идва енергията и как я хабите.

Категории: ,
Още

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

28.80 лв.

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите” луксозно издание с твърди корици.

 

 

Код: 20 Категории: ,
Още

Книга на Чудесата – личен коуч дневник

28.80 лв.

“Книгата на чувесата” представлява дневник, създаден по специалната коуч технология DCS®️ на Стояна Нацева. Този специален коуч дневник ще ви научи да мечтаете и да създавате бъдещето си.
“Книгата на чудесата” е вашият личен бележник , който попълвате, като планирате деня, месеца и годината стъпка по стъпка. По този начин се съставя алгоритъм за постигане на цели в различни области на живота. Поглеждайки към бъдещето си, ще начертаете смели мащабни планове и чрез стратегическо планиране ще ги достигате с лекота.

 

Още

Книга ИЗБОРЪТ – ЛЮБОВ

28.80 лв.

🌟🌟🌟 ИЗБОРЪТ ЛЮБОВ 🌟🌟🌟

🔥 Как се гради ХАРМОНИЧНА връзка?

 

Още

Книга “Дневник на вълшебствата”

28.80 лв.

Дневник на вълшебствата е дългоочаквана нова книга на СТОЯНА НАЦЕВА със симоронски и други вълшебнически практики, с 27 дневен план за промяна на съзнанието с лекота и арт терапия мандали за оцветяване е вече факт.

Още

ДНЕВНИК НА САМОНАБЛЮДЕНИЕТО

28.80 лв.

⚜️В дневника ще откриете:
✅  30 дневен въпросник за промяна на живота чрез коучинг въпроси, целящи саморефлексия и формиране на нов сценарий на поведение
✅ 50 страници технология за формиране на мисли, емоции и действия, инструменти за излизане от триъгълника на ЖЕРТВА – СПАСИТЕЛ- АГРЕСОР
✅ Арт терапия – мандали
✅Луксозно издание, Твърди корици, 116 стр съдържание

Още

Повече за мен