Коя е Стояна и каква е нейната мисия?

Стояна е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, която се занимава с провеждане на обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Компания, наградена като най-просперираща в раздел „Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.). Последната й защитена диплома е за ментор по международни стандарти.
Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 20 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания.
Стояна е автор на десет книги, които вече са продадени в над 50 000 екземпляра.

Тя е и създател е на патентованата и международно призната система за коучинг и констелации Direct Change Solution. Над 1000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода.

Тази година тя стана носител на още награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – „Бизнес жена на годината“ за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ в категория „Будител“, и „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ и другиБЕСТСЕЛЪР КНИГИ

Книга “Бъди центърът на своята вселена”

20.00 лв.

Здравейте, скъпи читатели! Аз съм Стояна. Основател на “Академия Щастлив живот”, мотиватор, вдъхновител, писател, филантроп, несломим мечтател и оптимист. Мисията ми е да помагам на хората да разкриват талантите си и да заживеят живота на мечтите си.

Книгата е посветена на любовта към себе си. Защото тази любов е в основата на един пълноценен живот. Първо трябва да можем да обичаме себе си, за да обичаме и другите. Обичайки се, ние ще можем да изживяваме всички красиви човешки емоции.

Още

Книга Правилата на Царицата

20.00 лв.

Книга Правилата на Царицата

Царица! Това е състояние на душата. Във всяка от нас има силата да създаде себе си и своя красив, смислен и осъзнат живот на истинска Царица. Осъзнайте наистина колко сте подкрепяни,обичани и защитени ВИНАГИ. С благодарност, радост и безусловна любов приемете себе си, хората, живота и Вселената. Колкото по-високо издигате съзнанието си, толкова по-голямо е благоденствието, което се проявява в живота ви.

Още

Книга “Силата на Рода”

20.00 лв.

Книга “Силата на Рода”

Още

Книга “Живот без страхове”

28.80 лв.

Книга “Живот без страхове”

Подарък: Курс “Живот без страхове”

Достъп до курса ще имате след като минете през покупка на курса и използвате предоставения ви код

Категория:
Още

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

20.00 лв.

Книга “Живей в изобилие – Енергия на парите”

 

Код: 20 Категории: ,
Още

Книга на Чудесата – личен коуч дневник

28.80 лв.

“Книгата на чувесата” представлява дневник, създаден по специалната коуч технология DCS®️ на Стояна Нацева. Този специален коуч дневник ще ви научи да мечтаете и да създавате бъдещето си.
“Книгата на чудесата” е вашият личен бележник , който попълвате, като планирате деня, месеца и годината стъпка по стъпка. По този начин се съставя алгоритъм за постигане на цели в различни области на живота. Поглеждайки към бъдещето си, ще начертаете смели мащабни планове и чрез стратегическо планиране ще ги достигате с лекота.

 

Още

Повече за мен