ИНТЕРВЮ с госпожа Стояна Нацева за списание ВАГАБОНД

ИНТЕРВЮ  с госпожа Стояна Нацева за списание ВАГАБОНД в
мартенското издание, посветено на Жените Лидери в България
СТОЯНА НАЦЕВА, основател на Академия Щастлив Живот, за успеха и творческата сила на любовта.Цял живот инвестираме усилия и средства в усвояването на нови знания и умения, но едно от най-важните неща, които си заслужава да научим,
е как да бъдем щастливи. Можем да направим това в Академия Щастлив Живот. СТОЯНА НАЦЕВА е посветила 25 години от живота си на личностното развитие и днес предлага на своите клиенти цялостни програми за по-щастлив живот. Тя е и автор на книгите “Бъди центърът на своята вселена”, “Правилата на царицата”, “Силата на рода”, “Живей в изобилие”, “Енергия – презареждане”, “Живот без страхове” – безценни наръчници за щастие, които се превръщат в бестселъри.
– От какво зависят щастието и успехът?
 – Истинският ключ към щастието е балансът. Ние сме тук преди всичко за да развием своя божествен потенциал, да сбъднем мечтите си, като живеем в мисията си и помагаме на другите. Първото правило, което следвам, е да живея в любов.
Всичко, което е направено с любов, разцъфтява и носи великолепни плодове, а саморазвитието и постоянното обучение и надграждане са ключът към личния и обществен прогрес. Вярвам в творческия процес като жизнен подход във всички сфери на живота.
Резултатите на които се наслаждавам само потвърждават моите убеждения. Аз съм щастливо омъжена с две прекрасни деца, пътешестваща и весела душа. Написала съм шест великолепни книги, които са продадени в над 40 000 екземпляра. Развивам успешен бизнес – Академия Щастлив Живот е лидер в областта на обученията за личностно развитие в България. Създател съм на патентованата и международно призната система за коучинг и констелации Direct Change Solution. Основател и председател съм на Международната Професионална Асоциация на
терапевти и треньори, с повече от 250 членове от над 10 държави. Автор съм на над 50 тренинга и през моите авторски обучения са преминали над 20000 човека, а безплатните ни обучения са с милиони гледания. Горда носителка съм на наградата “Мисис Бизнес” от Дамски клуб Бизнес на високи токчета за 2021г, както и Ментор на годината от моите последователи. Ценя високо всички отличия, защото ми показват,че усилията ми са забелязани и оценени.
– Как решихте да основете „Академия за щастлив живот“?
– След много обучения в чужбина и много натрупани знания и личен опит, реших да споделя с хората бързи и лесни техники за осъзнаване и сътворяване на живота, който наистина желаят. Осъзнах,че в България липсва цялостна система за личностна трансформация, развитие и израстване и затова пристъпих към създаването на академията. С годините систематизирах цялото получено знание в авторска патентована система, която сега преподавам и която изключително бързо и лесно въздейства и буквално променя животи.
– Откъде извира Вашето вдъхновение?
– Вдъхновяват ме хората, техните осъзнавания, великолепни обратни връзки за прекрасните изменения и достижения в живота им, както и самият процес на творчество, от раждането на една идея до трансформацията ѝ в завършен и полезен продукт, както и любовта във всичките ѝ проявления.
Интервюто можете да прочетете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!