29 студенти
Маратон Отношенията с моите родителиСтатистиката показва, че всеки втори възрастен е обиден на своите родители.
70% се чувстват необичани и непризнати от родителите си, а 25% страдат от прекалено внимание и контрол от майка или баща.
85% обвиняват родителите си за начина, по който са били възпитавани. В 90% от случаите на добро отношение към родителите.
При преработка се откриват детски травми и потиснати блокажи и обиди.
Това е тъжно! Защото точно това не ти позволява да изградиш живота на мечтите си. Точно това е основния блокаж към реализирането на всяка една цел.
Вътре в теб живее твоето малко дете, което се оглежда в очите на родителите си. Техните критики, грешки, постъпки и вярвания дълбоко влияят все още на всичко в твоя живот.
Повечето проблеми в любовния живот, финансите, социума,  отношенията с децата, отново се дължат на непреработени отношения с нашите родители.
Предлагаме ви участие в новия ни проект
“Отношенията с моите родители”.

 

Лектор/Ментор

129.00 лв

3 thoughts on “Маратон “Отношенията с моите родители”

  1. Павлина Пенкова says:

    Слава на Бога, че открих и теб Светла и Слънчева Стояна! Толкова излишен товар оставих в миналото Благодарение на практиките обучението което споделяш! Благодаря! Благодаря! Благодаря!

  2. Анелия Александрова says:

    Здравейте, писахме си във ФБ. Как мога да закупя маратона “Отношения с моите родители”. Само онлайн видеа ли са, какво представлява?

Comments are closed.