Животопроменяща техника 90 секунди

Вероятно сте чували за тази животопроменяща техника 90 секунди, но може би не сте проявили достатъчно настойчивост.
Тази техника е много интересна и чудодейна. Необходимо е известно време да практикувате техниката 90 секунди, за да видите как желанията се материализират във вашият живот.

В какво се изразява животопроменящата техника 90 секунди?

В първите 90 секунди преди вашето заспиване, докато мозъка все още не е преминал от алфа в бета съзнание да си представяте вашата мечта като осъществена и да изпитвате дълбоко чувство на благодарност.
На първо място трябва да си поставите ясно намерение. След това е важно вашето състояние. А най-важното е да бъдете постоянни – да го правите поне два месеца.

Пример за животопроменящата техника 90 секунди

Сутрин, когато звънне алармата на будилника, не скачайте веднага от леглото и не бързайте да се потопите в ежедневната реалност. Останете още 90 секунди в леглото и си представете най-съкровените си мечти, че вече са реалност.
Например, ако искате да ви увеличат заплатата си представете как ви повишават и ви увеличават заплатата. Изживейте, благодарете и се насладете на момента.

Пробвайте същото нещо и когато искате да заспите. Когато вече се унасяте, визуализирайте вашата мечта с благодарност, все едно сте там. Така мозъка ви цяла нощ ще търси начини, по които вашата мечта да се сбъдне.

Правете го сутрин и вечер с благодарност и блаженство. С ясно изградено намерение.

Състоянието и животопроменящата техника 90 секунди

Всичко е до състоянието. Състоянието, което вие изпитвате, въздейства на мозъка, който не знае това нещо случило ли се или не се е случило, защото вие сте в полусъница. Това състояние, което изпитвате – имате намерение, имате емоция, вие буквално си го втълпявате. След това е въпрос на време мозъка ви да намери пътя, по който вашата мечтана реалност да стане реална реалност.
Подсъзнанието не прави разлика между нещо дали наистина се случва или не се случва. Подсъзнанието не разбира от заповеди, то разбира от символи. Подобно на едно дете от 3 до 5 години, затова му трябва силно емоционално състояние, за да разбере точно от какво се нуждаете.

Затова е важно да правите тази техника още докато не сте се събудили, защото в будно състояние мозъка ви много се съпротивлява. Случвало ли се да си повтаряте афирмация: „Аз съм най-красивата и богатата“ и вашият мозък ви отговаря „ Да, бе точно ти си най-красивата, защо тогава все си сама?“

В нас се включва вътрешния критик и в това бета съзнание през деня по-трудно приемаме афирмации и можем да си втълпим нещо, което искам да изживеем. Но когато ние се събуждаме и сме между алфа и бета състояние, така наречената магическа минута и половина, можем много лесно да сбъднем своите мечти.
Пробвайте и ще видите.

Познавате ли синдрома на отложения живот?
Вижте тази полезна статия тук

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!