Важен ЕНЕРГИЕН портал 21-23 Декември

21-23.12.22 – ЗИМНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ

Зимното слънцестоене е началото на нов слънчев цикъл. Това е време на преход към новата реалност. В този мощен енергиен портал, можете да привлечете късмет и просперитет в живота си. В тези дни Земята получава огромен поток от енергия, това е време за вълшебства! Качеството на живота ви през 2023 г. зависи от тези.

21.12.22- е деня за прописване на вашите мечти и намерения, поставяне на цели за следващата година,както и визуализирането им. Пуснете миналото, раздайте дългове, определете с какво или с кого е време да се разделите. Бъдете честни със себе си! Най – добрият вариант за живеене на деня на слънцестоенето ще бъде-среща с скъпи за вас хора, важно е да останете във възвишено настроение, да празнувате, да се радвате, да обичате, да благодарите!Изживейте този ден така, както бихте искали да мине следващата Ви година!

Важен ЕНЕРГИЕН портал 21-23 Декември

22.12.22-е деня, в който се ражда новото слънце.Това означава, че планетите ще се наредят за началото на нов дванадесетгодишен цикъл за най-голямата планета в Слънчевата система. Време е да сбъднете мечтите си! Запалете свещ и заявете намерението, че изгаряте всичко ненужно. Изживейте емоционално всяка ваша мечтана победа през 2023 година.

23.12.22- Съдбовното Новолуние на годината! То носи шанс да се откажете от миналото и да започнете вашия нов, мечтан живота. От 23 до 26 декември е благоприятно да отправяте желания: силата на нарастващата луна ще допринесе за тяхното изпълнение. Време е да посеете семената на новото, защото Вселената е пълна с енергия и възможности.

Изразете благодарност към живота. Най – добрата молитва е благодарността. Ако искате да получите нещо, научете се да благодарите за това, което вече имате. Почувствайте, че желаният живот вече бърза да ви посрещне! Отворете сърцето си и изпитайте прилив на радост и светли чувства! Почувствайте вълнението от предстоящите промени! Благодарете на Вселената за възможността да живеете в реалността на мечтите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!