Вълшебник ли си?

Вълшебник ли си?

фея

 

 1. Ако слънцето се появи зад облаците-магьосникът казва “благодаря!”. Най – малкият успех или дял от успеха трябва да бъде отпразнуван с радост и благодарност, така че вълшебника е и ускорител и катализатор.
 2. Вълшебникът не слуша и не се потапя в оплаквания, проблеми, лоши новини. Просто не може да го направи! Ако някой се опитва да въздейства на вълшебника с хленченето си, той просто казва “не” и насочва вниманието си към нещо по-конструктивно.
 3. Ако вълшебникът силно иска нещо, той веднага си представя емоциите, които ще почувства, когато получи това, което иска. Той психически потъва в бъдещето, където желанието вече е изпълнено, и улавя всички звуци, всички цветове, всички мисли и усещания в това състояние.
 4. Вълшебникът не дава свобода на страховете, страховете са за губещите! Вълшебникът е късметлия!
 5. Вълшебникът знае, че той ще бъде щастлив, защото ако е нещастен, това означава, че ще ме излезе късмета с нещо друго (например, не е хванал автобуса, закъснял е за работа, но пък се среща с приятел в следващия автобус, а и шефът му също ще закъснее).
 6. Ако сутринта се случат 2 или 3 неприятни момента, вълшебникът не обобщава и не прогнозира “очаква ме лош ден!”. Напротив, сега определено ще бъде изключително щастлив, защото делът на неприятностите вече е преминал.
 7. Вълшебникът се усмихва на всички наоколо!
 8. Вълшебникът е сигурен, че ще успее. Той просто вярва в своя свят и вярва, че всички възможности са готови за него. Той решава да избере, а изборът се прави чрез формулиране на желания и изпълнение на ритуали.
 9. Вълшебникът формулира ясно, без съмнение.
 10. Вълшебникът не се срамува от други хора, потискането е за губещи! Той се усмихва на всички, изпълнява ритуали, смее се, и не му пука какво мислят скептиците и лицемерите за него! 1

11.Вълшебникът не обвинява никого за нищо. Той не е виновен и никой друг не е виновен. Ако нещо се е случило, така е трябвало да стане и               това ще доведе до нещо по-добро. И всичко винаги води до добро, защото вълшебникът има късмет.

 1. Вълшебникът има много таланти! Той пише стихове, рисува, пее, танцува, и няма значение какво се получава, основният плюс е вълнуващия процес! Вълшебникът не търси похвала и експертни оценки. Той просто създава, когато има настроение!
 2. Където обикновеният човек просто ходи или седи, вълшебникът прави вълшебства. Обикновеният човек мисли едни и същи грижовни или празни мисли всеки ден, а вълшебникът – психически създава своя свят. Занимава се с много забавни и интересни неща, за повишаване на настроението и енергията.
 3. Вълшебниците общуват с вълшебници, обменят положителна енергия, ритуали, успешни и забавни истории, организират съвместни разходки и излети в природата.
 4. Вълшебнице не вярват в границите, ако си се родил беден … можеш да бъдеш богат! Ако си бил не особено прилежен ученик… въпреки това можеш да направиш голямо откритие! Ако не си много красив, въпреки всичко можеш да намериш истинска любов! Защо не? Защо не и аз? Кой е казал, че не може?!
 5. Вълшебнице обичат това, което правят и правят това, което обичат.
 6. Вълшебството се учи цял живот! Вълшебникът се учи от примерите в живота, изучава нови сфери или се усъвършенства в една избрана. Вълшебникът никога не спира да усъвършенства себе си в знанията и уменията.
 7. Вълшебникът никога не спира. Животът му е движение и растеж. Докато обикновените хора плуват по течението, оплаквайки се от насрещните камъни, вълшебникът насочва хода на живота си там, където трябва.
 8. Вълшебникът не се опитва да копира успеха на някой друг, защото някой е успял, избира личния си път, собствените си цели.
 9. В скучна компания или обстановка, вълшебникът не унива, не е тъжен, а вместо това запалва и превръща всичко наоколо с весел огън!
 10. Вълшебникът не отлага за утре или за следващата година, той не е мързелив, за да направи крачка още днес!
 11. Вълшебниците знаят как да поемат рискове и да опитат нещо ново, непознато, защото е толкова интересно!
 12. Инцидентите не са случайни. Всяка случайност е естествена.
 13. Трудностите за вълшебника са интересна задача и предизвикателство. Вълшебниците никога не се отказват, те търсят отворени врати и прозорци във всички стени!
 14. Вълшебникът има осъзнаване на своите ценности и приоритети. Той не преследва модата или това, което всеки има, а избира точно това, от което се нуждае.
 15. Вълшебникът живее в хармония, не се занимава с пари или награди, титли или етикети. Парите за него са средство за осъществяване на конкретни желания, а не самоцел. Най-важното за него е щастието от любимото дело, от приятните моменти и богатството от емоции.
 16. Вълшебникът винаги е мил с другите хора, помага с удоволствие, без да иска нищо в замяна.
 17. Вълшебникът не съди и не осъжда другите хора и техните действия. Той знае, че всеки има собствено минало, собствен опит, цели, начини. “Не е като мен” не означава „грешно е”.
 18. Вълшебникът има карта на съкровището. Поне в главата си.
 19. Вълшебникът обича промяната, може да живее в различни условия, да променя навиците си, не се придържа към вещите си или към хората, той просто се радва на тези, които са наоколо.

31.Вълшебникът обича да бъде в добра физическа форма. Той се движи, се грижи за фигурата си, следи начина си на живот.

 1. Вълшебникът не търси утеха и удоволствия в алкохол, пушене, наркотици. Той вече знае как да се забавлява и да се радва.
 2. Вълшебникът смело отказва на онези, които се опитват да поставят стереотипите си върху него. Също така постъпва с всякакви предразсъдъци и негативни примери.
 3. Вълшебникът не се ограничава до твърде “практични и реалистични” планове, той винаги поръчва и получава повече от това, в което обикновените хора могат да повярват.
 4. Вълшебникът не се оправдава, не живее в миналото, не тъгува твърде дълго. Миналото за него е урок и преминал етап, цялото внимание е към настоящето и бъдещето.
 5. Вълшебникът знае как да се разсейва от всичко и да се фокусира върху нещо важно в момента.
 6. Вълшебникът изпълнява различни роли в живота, играе на различни сцени (на работа, в семейството, с приятели, сам със себе си). Той винаги знае, че е господар на тези роли, а не роб.
 7. Вълшебникът обича да намира нестандартни решения, ефективни начини, повече обича да измисля начини, отколкото да се движи по утъпканите пътеки.
 8. Вълшебникът се интересува от творчество и красота, обича да слуша музика, да гледа интересен филм, да ходи на театри или изложби. В творчеството вълшебникът намира енергия и разширява своя мироглед.
 9. Вълшебникът е човек на мисълта и делото. Той е господар не само на мислите и не само на делата.
 10. Във всяко време вълшебникът намира своята прелест, той се радва на златист есенен листопад, на бурен мощен вятър, на искрящ сняг или горещо слънце. Той живее в хармония с природата, знае как да намери красотата във всичко, което се случва наоколо.
 11. Вълшебникът може да гледа на всичко с хумор, а на себе си – със самоирония. Той като цяло е весел човек, обича смеха, разказва вицове, шегува се с приятели и никога не се обижда !

 

нашите актуални продукти

-50%
Original price was: 100.00 лв..Current price is: 50.00 лв..
-45%
Аудио книги
Original price was: 308.00 лв..Current price is: 168.80 лв..

3 thoughts on “Вълшебник ли си?

 1. iksaneqhova says:

  😍😍❤❤❤😘😘😘много сте права скъпа стояна ще приложа тази практика също като тези са 27. число тръгнало. и скачаш забавное

 2. User Avatar
  Таня+Желязкова says:

  Мила Стояна ,не им се отдава на някои да станат Вълшебници😁😍?!Ама аз отивам нататък да срещна Вълшебника🛸😜
  Обичам да се шегувам и така си вдигам вибрациите сама
  Прекрасно и правилно е написано всичко!👍💖Чета и попивам това, което ми трябва на тоз етап в живота миличка!Благодаря на Вселената,че ме срешна с теб макар и виртуално на тоз етап,но се надявам и на живо да се видим!😇💖БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА!😇😇😇

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!