Упражнение за самочувствие

самочувствие

Упражнение за самочувствие

(просто и ефективно упражнение)

Човек със самочувствие може да постигне много повече от човек, който се съмнява в способностите си. Пред уверен човек не стои въпросът: “Дали няма да се проваля?!“ Той поставя друг въпрос: “Как да го направя?” и започва да търси начини за решаване на проблемите си, и намира тези решения.

Но какво да направите, ако не се доверявате много на себе си? Ако самоуважението е малко занижено? Това е като спорт. Какво правят физически слабите хора? Те започват активно да се занимават с физическо възпитание, да ходят на тренировки, да тичат сутрин и с течение на времето се превръщат в физически силни хора. Така е и със самочувствие. Тренировките ще ви помогнат.

Давам ви едно лесно и много приятно упражнение. И ако имате упадък и вяра в себе си-изпълнявайте го редовно. Като зареждане. Ще възвърнете самочувствието си и ще повишите енергията си. Резултата на техниката е много добър и 99.99% от клиентите ми са доволни от него.

Упражнението се нарича ” Списък 100″. От вас се изисква само да напишете (по-добре на ръка, но можете да на компютъра )сто от своите качества, за които оценявате и уважавате себе си. Тук трябва да напишете вашите действия, дела, победи, за които сте доволни и се гордеете със себе си. Дори и да са малки победи-няма значение.

Хората с ниско самочувствие често не забелязват доброто в себе си. Но много внимателно търсят недостатъци в себе си. Дори и най-малките недостатъци ,те гледат през лупата на преувеличена самокритика и доказват, че отново грешат, не са добри и не струват нищо, и не могат да направят нищо. Не можеш да живееш с такава нагласа и да същевременно да променяш живота си към по-добро.

нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!