Трите основни закона на Вселената

ТРИТЕ ОСНОВНИ ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА

Вселена

 

За да се разбере какво се случва в живота, като например защо идват и си отиват различни хора, как се изграждат добри взаимоотношения с близки и деца, как да помогнем на близките си да се променя към по-добро, трябва да се знаят три много важни закона на Вселената, те ще ви дадат отговори на много въпроси и ще ви помогнат да формирате по-светло бъдеще.

 Първият закон, известен на всички: ПОДОБНОТО ПРИВЛИЧА ПОДОБНО

С вътрешното си състояние привличаме различни събития и различни хора във външния живот! Ето защо всички жени, които искат истински мъж за съпруг — трябва да станат истински жени, с пълен набор от женски качества. Ако искате хората да се съобразяват с вашите чувства, обърнете внимание на чувствата на хората. С една дума — отнасяйте се към хората така, както бихте искали да се отнасят към вас. Ако искате да сте богати — спрете да ходите по разпродажби и социални магазини, това само привлича бедността. И ако искате да видите добри хора близо до вас, които ви обичат-разбийте някъде вашата негативност и започнете да мислите положително!

Сред жените често се чувам: “Съпругът й е такъв и такъв, а тя е много добро момиче. Той не я заслужава.“ Това е лъжа! Няма такова нещо! Това означава, че в нея живеят разрушителни програми, които привлича всичко това. Сред моите клиенти също има подобни случи. Работихме с едно момиче, н пръв поглед много сладко, добро, красиво. Купуваше подаръци за всички и мислеше за всички, но неадекватните мъже постоянно се привързваха към нея. Винаги е било тормоз в живота и. В хода на терапията и работата с нея, се появиха много мощни програми за самоунищожение и тя несъзнателно е привличала към себе си всичко, което я убива и унищожава. И обратното е валидно. Когато в нас има изобилие и радост, дори най-черногледите хора започват да се променят и стават по-позитивни. Настройте се  правилно и правилните хора ще дойдат в живота ви!

Вторият закон също е доста известен, но малко по-малко от първия: ПОДОБНОТО ПОРАЖДА ПОДОБНО.

Т.е. всяко действие поражда подобно действие, например, ако се отнасяте зле с родителите си, не очаквайте детето ви да се отнася добре с вас, дори ако се опитвате да го възпитавате. Това, което създавате, е вашето холографско копие и то е склонно да се държи като вас и да ви подражава. Има добра новина във връзка с този закон – ако в една връзка сте започнали да се държите по женски, искрено и щастливо  изпълнявате задълженията си, тогава вашият партньор, какъвто и да е той, ще започне да се държи по мъжки и да се грижи за вас. Въпрос на време е да бъдете честни със себе си.

Третият закон е малко известен, но много важен: ПОДОБНОТО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТО ПОДОБНОТО, СЕ ОТХВЪРЛЯ.

Ако вие се държите добре с хората, отнасяте се любезно с тях, държите се с разбиране и учтивост, а човека от среща не отговаря на вашето държание, Вселената просто го отстранява. Ако сте женствена, любяща и приемаща, а съпругът ви не иска да се променя, не иска да работи, да се развива, да не иска да имате деца, тогава Вселената ще направи така, че да се разделите и да намерите нови половинки, подобни на самите вас. Всичко, което трябва да направите, е да работите върху себе си и само върху себе си! Това е единственият шанс да промените живота си!!! Затова се изчистете отвътре от всичко лошо и създайте правилното умонастроение за живота!

 

препоръчани продукти

5 thoughts on “Трите основни закона на Вселената

  1. User Avatar
    Даниела Тодорова says:

    Благодаря, Стояна!💖
    Когато се научим да приемаме себе си като участници във всяко събитие на живота, тогава ще имаме правилните нагласи и действия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!