ТРИТЕ НАЙ-СИЛНИ ЕНЕРГИЙНИ ДУМИ

Кои са трите толкова силни енергийни думи, които ни карат да живеем в благоденствие, които ни дават допълнително енергия и които са направо закони, според които ако заживеем , ще бъдем щастливи и ще правим хората около нас щастливи.

Първата дума е ИСКАМ/ ЖЕЛАЯ.

Защо? Защото ние сме души от светлина и когато слушаме себе си, нашата душа, когато чуем онзи тънък глас, който ни казва какво искаме да правим в момента и какво  не искаме да направим. И ние се движим, според това нещо, тогава ние проектираме своето щастие. Нужно е да правим повече неща, които желаем, без да се потискаме да правим неща, които не искаме. Да следваме душата си – какво искаме да правим, какво желаем, как желаем да се развием, накъде отиваме. Когато сме в конфликт с някой, да го попитаме какво иска и да се съобразяваме с другите е много важно.

Втората дума е ОБИЧАМ.

Когато обичаме и излъчваме светлина, когато ние се съсредоточаваме, точно върху нещата, които ни зареждат с енергия, тогава ние се чувстваме добре. Когато ние сме в ресурс, тогава зареждаме хората около нас, също с любов. Така че да се попитаме какво обичаме ние? Как да правим повече неща, които обичаме, как да бъдем с хората, които обичам, как да работим с хората, които обичаме, как да напълвам деня си с любов. Да се храним с храните, които обичаме, да четем книгите, които обичаме, да общуваме с тези любими хора. Много е важно да се пълним с любов.

Третата дума е БЛАГОДАРЯ.

„Благодаря“ – всъщност е защитна дума. Онова, за което благодарим, то ще остане в нашия живот, колкото повече благодарим, толкова повече от същото нещо ние привличаме в нашия живот. Практиката „108 благодарности“, какво искаме, какво обичаме и за какво сме благодарни. Като заживеем, според тези три думи, нашият живот ще стане приказка.

 

Ако искате да научите как да взаимодействате правилно с другите и околната среда, включете се в обучението

Отношения в стил коучинг

https://happylifeacademy.eu/course/otnosheniya-v-stil-kouching/

Нашите предложения

One thought on “ТРИТЕ НАЙ-СИЛНИ ЕНЕРГИЙНИ ДУМИ

  1. User Avatar
    Василка Димитрова says:

    Обичам и благодаря са мой ежедневни думи но да искам и да желая е много рядко❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!