Техники за 08.08 – Лъвския портал

За цялата планета, цялото човечество ще настъпи един много силно енергиен момент.
Пикът на Лъвския портал настъпва на 08.08. Той е много силно енергиен космически момент, който съществува още от древността. Това е моментът ,в който слънцето се намира в знака лъв, а в същото време изгрява звездата Сириус . Вселената е залята с енергии и много високо честотни вибрации. В древността този портал е свързван с потопа на реката нил, което всъщност символизира новото и прераждането.
Според древните астролози и езотерици върху нас навлизат много силни светлинни кодове – криптирани кодове, носещи духовна информация и вселенска мъдрост, познание което идва към нас от по-висши измерения.
Каналът на лъвския портал се отваря още на 28.07 – когато е настъпило новолунието в знака на лъва, и ще бъде отворен до 12.08. Пикът му е на 8.8

Лъвски портал

В нумерологията това число 88 има голямо духовно значение – символизира безкрайност, сила, мъдрост, огромен късмет, изобилие от блага. Осмицата носи трансформираща и градивна енергия. Това е денят ,в който енергиите се преплитат и прочистват. Всички отминали болки могат да бъдат заздравени.
Това е силно енергийна матрица, която ни дава възможност да коригираме пропуски, грешки, неразбирателсва и да направим нашия гигантски квантов скок. Целта е да ни събуди, да видим истината и да излезем от този илюзорен свят.
Това е и момент на сливане на духовния и физическия свят. Прераждане от сега към новото ни сега.
За тези, които се намират на по-ниски вибрации, този период ще бъде по-труден. Може да настъпи бунт, съпротива, оплаквания на физическо ниво и негативни емоции.

За тези, които се намират в по-високите вибрации – ще бъдат в кондиция, интуицията ще бъде по-изразена, ще получават прозрения и осъзнавания, ще забелязват знаците, ще се усещат на “правилния път”, ще имат приятни изненади.Може да настъпи творчески период. Периодът е благоприятен за технологиите.
Как ние правилно да канализираме нашата енергия, така че да вземем максимума от този момент и период и той да бъде градивен и плодороден за всички нас?

Преди 8.8 ще е добре да почистим мястото,където ние се зареждаме с енергия,нашия дом, като изхвърлим 88 неща. Да се освободим от 88 счупени, стари, ненужни неща, които не ни носят радост. Може да се направи и енергийно почистване с тамян и ароматни пръчици.
Важно е и да почистим себе си – да се разделим със стари убеждения, мисли, страхове и модели на поведение. Изписвайки ги на един червен лист ги изгаряме с бяла свещ. Пепелта след това изхвърляме в течаща вода – в река или в мивката

Третото нещо е да изчистим себе си на материално ниво. Вземете душ с морска или хималайска сол.
Четвъртото нещо е сутринта на 8.8 да се събудим в 6, за да може в 6:30 да посрещнем изгрева с благодарност и визуализация. В рамките на една или три минути потупвайте Меридиана ма благодарността в областта на сърцето и гърдите.
Следващото нещо е да бъдем навън, сред природата.

Друго нещо е на един лист да напишем осем свои желания сякаш те вече са истина. На гърба му пишем 8 осмици до долу и до края настрани, за да го кодираме. Оставяме го под възглавницата и е добре да нощуваме върху тях. След това листа може да оставите в кутия-катализатор или да го пуснете в течаща вода

2 thoughts on “Техники за 08.08 – Лъвския портал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!