Техниката “Колелото на вниманието”

 Техниката “Колелото на вниманието”

 

Резултататът от практиката “Колелото на вниманието” е може би един от най-ефективните сред всички упражнения. С него можете бързо да подобрите вибрационната връзка между желанието и вярванията си. Като се занимавате с този процес, ще почувствате как вашите енергии влизат във вибрационно съвпадение.

Представете си, че стоите близо до въртележка и искате да скочите върху нея. Но въртележката се върти твърде бързо и всичките ви опити се оказват неуспешни. Разликата между скоростта на въртележката и скоростта ви е твърде голяма и затова просто се отдръпвате. Но ако въртележката забави своя ход, можете да хванете подходящия момент и да скочите върху нея.

 Нещо подобно се случва, когато скоростта на желанията и вярванията са различни. Трябва или да забавите скоростта на желанията, или да увеличите скоростта на вярванията, и тогава техните вибрации ще се приведат в съответствие.

Като се съсредоточите върху този процес, можете да намалите вибрационната скорост на желанието толкова много, че лесно да “скочите на въртележката”. И там можете отново да започнете да увеличавате скоростта на вибрациите.

Сега ще обясним как  да се справим с този процес. Първо нарисувайте голям кръг върху чист лист хартия. След това, в центъра на кръга начертайте друг кръг- по-малък (приблизително пет сантиметра в диаметър).

След това се облегнете на стола, отпуснете се и погледнете внимателно малкия кръг. Почувствайте, че погледът ви се фокусира върху него.

Сега за няколко минути затворете очи и насочете вниманието си към онези събития, които събудиха силни отрицателни емоции във вас. Ясно определете за себе си какво не искате.

След това е ред да кажем: “Знам точно какво не искам. Знам ясно какво искам?“

Опитайте се ясно да определите какво не искате, както и какво искате. Най-добре е, ако се ръководите от това, което искате да почувствате за тази ситуация. Кратко формулирайте желанието си и го запишете в малкия кръг.

 Сега вашата задача е да напишете от външната страна на големия кръг изявление, което ще бъде в съответствие с това, което искате. Ще забележите, че най-вероятно ще успеете да намерите изявление, чиито вибрации съвпадат точно с вибрациите на вашето желание. С други думи, лесно можете да разберете кога едно или друго твърдение не ви подхожда и както се казва ви отклонява от пътя на истината.

Процесът на “Колелото на вниманието” е толкова ефективен на първо място, защото твърденията, които пишете, са избрани от вас съвсем съзнателно. Те представляват вярвания, които винаги сте смятали за верни и които в същото време съвпадат с вашите желания. Друга причина за ефективността на процеса е силата на Закона за привличането. Според него, ако задържите мисълта за повече от седемнадесет секунди, тя привлича друга, подобна на нея. Когато две подобни мисли се срещнат, между тях сякаш тече искра, която ги прави още по-силни.

Така че, намирането на нови мисли, които повдигат настроението ви, си  ги записвайте по периметъра на големия кръг.

Започвайте с дванадесет часа и след това продължете по посока на часовниковата стрелка – час, два часа, и така нататък, докато не станат дванадесет предложения.

(И тук най-накрая записахте последното, дванадесето, изявление. Вие тържествено сте затворили кръга, в центъра на който е вашето желание. Като направите това, ще забележите, че чувствате голямо вибрационно съвпадение с това, което искате.

колело

 

Ситуация ” Хронична умора“

 „Къде отиде предишната ми жизненост? Чувствам постоянна летаргия и слабост и трудно чакам края на деня. Толкова ми е трудно, че просто нямам думи. Не знам откъде да намеря сили да направя това, което се изисква от мен. И най-важното – вече не се наслаждавам на нищо. Уморих се. Много съм зле.“

Заявявам това, което не искам: „Не искам да се чувствам уморен.“ (грешно)

Заявявам това, което искам и го пиша в колелото: „Искам да бъда силен, енергичен и щастлив! (правилно)

 (Това твърдение доста точно отговаря на вашето желание. Това ви подхожда. Напишете го там, където на” часовника ” е цифрата дванадесет. Продължете процеса и запишете подходящите вярвания по посока на часовниковата стрелка – един часа, два часа и така нататък.)

Аз съм доста волеви човек. (Един часа)

Аз вече усещам, че се чувствам добре! (Два часа.)

(Вие сте успели да постигнете известно подобрение във вибрационната връзка между желанието и съществуващата ситуация, така че сега лесно да се задържите на “въртележката”. Направете всичко възможно и не спирайте там. Колкото повече намирате твърдения, които са в съответствие с вибрациите, толкова повече ще укрепите новите вибрации.)

 Тялото ми е много борбено. (Три часа.)

Вече се чувствам по-добре от преди. (Четири часа.)

С всеки изминал ден ще ставам все по-силен. (Пет часа.)

Очаквам с нетърпение да се разходя отново. (Шест

час.)

Ежедневните разходки на чист въздух са много ободряващи. (Седем часа.)

Днес е прекрасен ден. (Осем часа.)

Имам прекрасно тяло. (Девет часа.)

Добро здраве-това е страхотно! (Десет часа.)

Има толкова много неща, които ми доставят.

забавление. (Единадесет часа.)

Тази игра помага да се съсредоточите върху усещането за вибрационни несъответствия между съществуващата ситуация и това, което искате. За много кратко време вашата вибрационна относителност се подобрява по напълно фантастичен начин. Толкова много, че в края на процеса можете да напишете ново изявление в малък кръг, разположен в центъра на вниманието.

 

 

 

 

Нашите актуални продукти

-26%
28.80 лв.
-41%
28.80 лв.
-26%
28.80 лв.

One thought on “Техниката “Колелото на вниманието”

  1. Ivanka says:

    Получих кутията на щастието и чета и се уча всеки ден по малко. Молитвите ги правя 2 пъти дневно. Благодаря. ЧУСТВАМ промяна към по добро. Благодаря благословени от Бог и от мен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!