Техника за писане на сценарий

Ето как действа процесът Писане на Сценарий:

Представи си, че си писател и че това, което напишеш ще се случи точно така, както си го написал.

Работата ти е да опишеш в подробности всичко точно така, както искаш да бъде. Докато се забавляваш с тази игра и не я приемаш много насериозно, спъващите те убеждения е по-малко вероятно да се активират. Като се преструваш, че пишещата ти машина, компютърът или тетрадката ти са вълшебни и че всичко, което пишеш, може да се осъществи, ти постигаш две неща, които са необходими, за да реализираш каквото и да било: фокусираш лещата на желанието си и не създаваш съпротивление.

Този процес ще ти помогне да бъдеш по-точен в желанията си, а когато има по-голяма яснота какво точно желаеш, ще почувстваш силата на този конкретен фокус. Колкото по-дълго се съсредоточаваш върху нещо и колкото повече подробности му даваш, толкова по-бързо се движи Енергията. С упражнение ще можеш наистина да почувстваш набирането на скорост на желанието си; ще можеш да почувстваш как Силите на Вселената се съсредоточават.

Често ще знаеш дали си на ръба на пробив или на проявление само благодарение на начина, по който се чувстваш. Заради лекия игрив подход при тази игра е по-малко вероятно да се съсредоточиш върху мисли на съмнение или недоверие. Докато си в леко и игриво настроение, ще можеш да поддържаш точен фокус в отсъствието на съпротивление и така ще си постигнал идеалното равновесие за постигането на каквото си пожелаеш.

Ако играеш тази игра често и с удоволствие ще започнеш да виждаш смайващи доказателства за силата й. Нещата, които си написал, ще започнат да се проявяват в живота ти, сякаш режисираш театрална постановка. И когато някой, с когото общуваш, каже думи режисирани от теб, ще изпиташ удоволствието да видиш силата на собственото си намерение. Ти си вибрационният писател на сценария на живота си – а всички други във Вселената играят ролята, която ти си им определил.

Буквално можеш да напишеш сценария за живота, който желаеш и Вселената ще ти достави хората, местата и събитията точно такива, каквито ти решаваш да бъдат. Защото ти си творец на собственото си преживяване, на собствения си живот. Трябва само да решиш какво да бъде и да му позволиш да се случи. .

За консултации и още работещи техники записвания на телефон 0879 222 036

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!