Техника “Ангелски крила”

Техника "Ангелски крила"Ефектът от тази техника може да бъде много силен, до момент, в който значителните промени ще започнат да се появяват на външното ниво. Ще започнат да ви приемат по различен начин, ще станете привлекателни за други хора и дори животните сами ще идват при вас. Не се изненадвайте, ако започнат да търсят помощ от вас, като от ангелите. Всичко да се каже е просто невъзможно, защото това е най-истинското приключение. Позволете да се случи и да се насладите на преживяното.

Описание на настройката.

1. Концентрирайте се върху вашата божествена същност. Почувствайте красотата, силата, силата и любовта на божественото Аз, Бог е в сърцето ви. Направете го толкова дълго, колкото е необходимо да се изпълните с божествена енергия.

2. Почувствайте, че вие и вашето божествено аз са едно. Вие сте едно цяло, неразделни. Вие сте тази божественост. Забравете по това време за човешкото въплъщение. Не се разделяйте на човека и божествено, сега всичко това се превърна в едно.

3. Представете си силни снежнобяли, светещи крила на гърба си. Активирайте цялото си въображение, опитайте се да го почувствате физически. Крилата са толкова огромни, че могат напълно да отворят, покриват цялото ви тяло, сякаш одеяло. Насладете им се.

4. Знайте, че тези крила са вашата защита срещу негативна енергия на финно ниво: негативни мисли на други хора,въздействия , ниски помисли и др. Нежелани енергии. Тези крила винаги са с вас, а когато има опасност или нежелано въздействие, те се разтварят и ви покриват от всяка сила на злото. Почувствайте силата и енергията на крилата. Почувствайте тяхната бяла и златна светлина.

5. Крилата също могат да излекуват вашия вътрешен свят, превръщайки собствените си страхове, чувства на вина, тъга, омраза – всички негативни това, което преживявате. Прегръдките на крилата ви обгръщат и вашите тела (физически, емоционални, умствени), а аурата ви е проникнала с бялата им трансформираща светлина. Оставете тази сила и божествена светлина да трансформират цялата тъмнина в светлина. Просто позволете да се случва и да наблюдавайте. Без напрежение.

6. Крилата на ангела могат да лекуват. Нека скрият тялото ви за физическо изцеление. Можете да изразявате намерението си да излекувате конкретно болно място, но по-добре, ако просто ги оставите да ви излекуват, тъй като всичко е свързано, и просто трябва да се насладите на подходящия курс на лечение, да възстановите нарушени потоци, да излекува рани и изгаряния.

7. Крилата на ангела могат да бъдат призовани да активират вашите чакри за тяхната хармонизация. Създайте намерение и насърчавайте крилата, отворете ги, почувствайте, нека всичко се случи, гледайте процеса.

8. Крилата на ангела могат да забавят процеса на стареене и да спомогнат подмладяването и хармонизирането ви. Формирайте намерението си и насърчавайте крилата, тяхната светлина и сила. Наблюдавайте процеса.

9. Крилата на ангела могат да помогнат на близък човек. Например, можете да скриете детето или друг човек близо до вас, на който искате да помогнете. Ангелските крила помагат за подобряване на отношенията. Когато комуникирате, можете да обгърнете себе си и вашия събеседник. Или просто да ги оставите, те увеличават вашата енергия, сила, харизма.

10. Ангелските крила винаги зареждат с енергията, увеличават жизнеността. Призовете ги, ако имате нужда от сила и енергия.

Нашите предложения

5 thoughts on “Техника “Ангелски крила”

  1. User Avatar
    Светла Тодорова says:

    Много благодаря за тази практика!Аз вече общувам с моят ангел и му благодаря!

  2. User Avatar
    Виолета Хаджиева says:

    Здравей Стояна Нацева Благодаря Ви Всеки ден уча по нещо Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!