Тайната съставка за щастлива връзка

Отношенията на всички двойки са различни. Някой се “задушават” един друг, други живеят заедно заради децата, за трети е по навик и т.н.
Тайната съставка за щастлива любовна връзка, това е ДУХОВНАТА БИЛИЗОСТ В ДВОЙКАТА!

Признаци на духовна близост в двойка 👇

Тайната съставка за щастлива връзка

1️⃣ Оставате себе си до партньора си. Не е нужно да се преструвате, можете да бъдете това, което сте в действителност. Вие не се страхувате да покажете всичките си най-добри и не най-добри качества.

2️⃣ Вие взаимно се обогатявате. Вие учите от партньора си и той се учи от вас. Това е специална връзка. Чувствате, че заедно можете повече, отколкото поотделно. Подсилвате се един друг. Това е СИНЕРГИЯ: когато 1+1=3

3️⃣ Наистина сте близки. И тук не става въпрос за секс. Просто трябва да прегърнете любимия си, за да почувствате дълбока връзка и близост с него. Пълно единство. Не можете да скриете уязвимостта си, отваряте се напълно, просто се чувствате добре заедно – това е връзка на духовно ниво.

4️⃣ Вашият партньор ви помага да се излекувате. Вие се чувствате като излекувани до партньора си. Ставате различни, гледате на много неща по различен начин, забравяте негативния опит от минали години.

5️⃣ Събуждате се с усмивка, но заспивате с благодарност. Щастието, което изпитвате, когато сте около партньора ви, е напълно различно от обичайното. Никога преди не сте се чувствали така. Вие сте щастливи и се усмихвате по-често.

6️⃣ Не можете да обясните с думи чувствата, които изпитвате към партньора си. Ако някой ви попита за чувствата ви към партньор, вие дори не можете да обясните какво точно изпитвате.

7️⃣ Вие уважавате различията и свободата на другия.

8️⃣ Животът става по-лесен с вашия партньор. Дори в здравите отношения има кавги и разногласия, но въпреки това вие разбирате, чувствате и знаете, че животът ви е станал много по-лесен и по-добър.

9️⃣ Имате подобно мислене. Хората в една двойка не могат да си приличат на 100%. Но ако между вас има дълбока духовна връзка, вие имате подобно мислене. Понякога дори изглежда, че можете да четете мислите си, дори можете да завършите фраза, започната от партньора ви. Всичко това само показва колко сте близки!

🔟 Тези взаимоотношения дават много енергия. Има връзки, които просто изсмукват цялата власт. Но в двойка, в която има духовна връзка, всичко е различно. Общуването зарежда с енергия и дава сила. Има усещане за ОКРИЛЕНОСТ🕊🦅

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!