Супер техники зимно слънцестоене

На 21 Декември е най-дългата нощ. Богинята майка /тъмнината/ ражда Бога слънце. Във Вселената има светлина и тъмнина, но светлината се ражда от тъмнината. Ние живеем на дуална планета и всичко, което ни се случва е най-доброто. На този ден е важно да изчистите пространството. Изчистете пространството около вас. Предметите около вас или взимат или ви дават енергия. Важно е да премахнете всичко ненужно, за да поканите новата енергия на това място.
Напишете благодарности за всички ваши победи и за това, което не ви се е получило – за уроците. Така вие ще изчистите не само физическото, но и емоционалното и ментално пространство. Бъдете благодарни, дори и за негативните ви чувства, защото винаги урока е положителен. Чрез уроците вие растете и лекувате вашите травми чрез любов и благодарност.
Кармата се чисти много лесно – когато приемете и пускате с любов. Другите ги приемете такива каквито са, защото вие сте сключили кармичен договор и изживявате своята опитност. Приемете света такъв, какъвто е. Не се опитвайте да критикувате, да променяте.
Време е да оставите негативното мислене, което не ви помага. Вие сте поток от светлина и се променяте постоянно. Свържете се с душата си.
Вземете свещ и едно черно камъче или кристал. Запалете свещта, след като сте прописали всичко и се свържете с вашата душа.
“Скъпо мое пространство, моля насочете ме какво трябва да направя!”
Напишете всичко, което получите като информация. След което вземете черния камък или кристал и мислете за случката, която ви е наранила. Сложете кристала между дланите си и кажете:
“Аз съзнателно искам да се освободя от болката и негатива. Научих своите кармични уроци и съм готова да предам своята болка на този кристал.”
Сканирайте вашето тяло, къде се намира вашата болка. Сложете кристала на мястото и кажете:
“Предавам моите негативни мисли, моята болка на този камък. И нека майката Земя го трансформира в любов.”
След което го заровете като кажете
“Моля те майко Земя трансформирай моята болка в любов. Ти знаеш как.”
След което запалете всички списъци с нещата, от които вие искате да се откажете. Представете си как огъня ви пречиства и кажете отново
“Майко Земя моля те канализирай всички негативни програми. Канализирай ги в любов.”
Представете си го като енергиен душ – как преминава през цялото ви тяло и ви озарява, а всичко негативно отива в земята.
Бъдете благодарни. Важно е да проветрите и прекадите къщата си.
На 22 Декември започва новият слънчев цикъл. Тогава Слънцето се активира по особен начин и всички ние можем да общуваме осъзнато с тези кванти, защото светлината е информация. Ако се интересувате по-подробно от тази материя заповядайте в курса Основи на констелациите DCS.
На 22 Декември започва космическата нова година и вие можете да получите нови програми и енергийни импулси. Много е важно да се научите да контролирате мислите и чувствата си, защото те се материализират. Колко минути на ден сте във високите вибрации и колко минути на ден мислите за проблемите си?
Представете си отново енергиен душ и кажете
Слава Богу Аз вече съм настроен/а за благополучно взаимодействие с цялата вселена.
Вземете една нова тетрадка и в продължение на 100 дни започнете да пишете всеки ден по 10 желания написани като благодарности. Много е важно чувството, което предизвиква това желание във вас. Ако не е радост и еуфория значи това желание не ваше. В първия ден от прописването на желанията т.е. 22 Декември запалете една свещичка и вземете бял кристал или камък. Представете си как желанията ви се сбъдват. Сложете камъка в дланите си и допрете до сърцето си. Помислете за нещо, което много обичате и предайте тази тази любов на кристала и му кажете:
“Инициирам те за мои кристал помощник. Следващата година ти ще ми помагаш да сбъдвам всичките си цели и мечти.”
Ако имате момент, когато не се чувствате добре вземете кристала, който е зареден с вашата любов и благополучно взаимодейства с вас.
Облечете се много красиво и прекарайте деня си в любов и радост. Инвестирайте в себе си.
Излезте от ролята на жертва и започнете да творите живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!