Стояна Нацева отличена с международните призове Писател 2023 година и Будител 2023 година

На 26 април се състоя церемонията за връчването на международните награди на списание БИЗНЕС ЛЕЙДИ за 2023г в Гранд хотел “Милениум”.На събитието Стояна Нацева бе удостоена с почетния приз ПИСАТЕЛ и БУДИТЕЛ на 2023г, а създадената от нея Академия Щастлив Живот бе удостоена с почетна награда в категория ОБРАЗОВАНИЕ за 2023г.

Само за четири години от създаването си Академия Щастлив Живот се утвърди като лидер в обученията за личностно и бизнес израстване в България. Компанията предлага над 50 авторски курса, през които са преминали над 100000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания.

Стояна Нацева е лайф и бизнес коуч, ментор системно развитие на личността и бизнеса и автор на бестселърите:

“Живот без страхове“, “Силата на рода“,”Правилата на царицата“
“Живей в изобилие“,”Енергия: Презареждане“”Бъди центърът на своята вселена“”Изборът Любов ”
“Дневник на вълшебствата” Личен Дневник- Книга на чудесата

 

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.).
Горд създател е на уникалната система за коучинг и констелации Direct Change Solution (система на директните промени).
За създаването на този метод госпожа Стояна Нацева е наградена с престижното международно отличие Grand Prize UNIVERSE VIENNA 2022. Над 1000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода. Стояна Нацева също така е носител на още много награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – „Бизнес жена на годината“ 2022 и 2023 г. за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория „Будител“, и „Първа дама ментор личностно и бизнес израстване“ 2022 и много други. Стояна е лектор в редица обучения и конференции по цял свят – Австрия, Кипър, Кения, Италия, Испания, Йордания, Великобритания и т.н. Стояна често е гост на престижни издания. Била е корица на Банкер спешъл, Жената днес, Журнал за жената и др обичани списания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!