Стояна Нацева е ‘ЖЕНА НА ВЪРХА’ в категория WOMEN4EDUCATION

Основателят на академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева споделя философията, че средствата, вложени в личностно и бизнес развитие, са инвестиция с много добра възвръщаемост

'ЖЕНА НА ВЪРХА' в категория WOMEN4EDUCATION

– Какво вложихте в проекта Академия „Щастлив живот“?

Любов, ум, време, труд… Тази модерна компания, насочена към обучения за личностно и бизнес развитие, е моя сбъдната мечта!

Отдадох над 25 години от живота си за нейното изграждане, а през 2021-ва патентовах метода на директните промени DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS.

Над 100 хил. души са подобрили живота си в моите 50 авторски курса. Иска ми се все повече хора да прилагат преподавания от мен системен подход, защото ние живеем в свят, управляван от системи, и само който не го осъзнава, е осъден на кризи и загуби.

– Откъде черпите увереност като ментор?

От успеха на хората, чийто живот съм променила, и техните благодарности. Радват ме оценките, които получавам на различни форуми – сред тях са отличието за Академия „Щастлив живот“ в категория „Образование“ на международните награди „Бизнес лейди – 2023“, както и GRAND PRIZE UNIVERSE VIENNA 2022; много са, не мога да изброя всичките…

Щастлива съм, че ме търсят все повече хора, защото са разбрали, че при мен се постигат резултати. Вероятно знаете, че човек влияе средно на 50-ина души около себе си. Така че, ако подобри начина си на мислене, това ще се отрази и на тях. И ето ви го основното вдъхновение: аз разбирам, че с моята работа помагам за промяната на света, в който живеем.

-Може ли да има „Живот без страхове“?

Цитирате заглавие на една от моите 10 книги… Да, защото мечтите започват да се сбъдват, когато влагаме в тях повече енергия и вяра, отколкото в страховете си. Просто всеки трябва да приеме, да разбере и да надвие опасенията си, за да не го ограничават. Това се постига и с четене, и с тренинги. В моите книги има насоки и упражнения за решаването на всеки възможен проблем – затова всичките са бестселъри. Например в „Силата на рода“ обяснявам как да се справим с родовите травми, как да черпим енергия от предците; в „Изборът любов“ фокусът е върху намирането на партньор и поддържането на хармонична връзка, а „Живей в изобилие: Енергията на парите“ води читателя към благополучие във всичките му измерения.

– Какви нужди на бизнеса може да покрие академията с обучения?

Всякакви – като се започне от стартирането на бизнес и създаването на личен бранд, до скок на продажбите в социалните мрежи. Забелязвам все по-голям интерес към базовите ни курсове „Основи на коучинга DCS“ и „Основи на констелациите DCS“. Ние предлагаме и ВИП общност за взаимопомощ – хората се обучават, като успоредно с това градят полезни контакти и така получават още повече възможности за развитие.

Инвестирай в себе си! Включи се в предстоящите бестселър авторски обучения на Стояна Нацева

https://happylifeacademy.eu/course-category/predstoyasthi-obucheniya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!