Стояна Нацева – Будител на годината 2022 – интервю за NovaVest.bg

“Мисията ми е да помагам за мобилизирането на вътрешните сили у хората.”

Основателката на Академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева грабна статуетката в категория „Будител“ на финала на конкурса  „Мисис Дама на годината“ 2022 на 25 март – и така добави втора престижна награда към колекцията си. Само преди седмица Стояна бе отличена с голямата годишна награда за женско предприемачество „Златното токче“.

Двойният успех отбелязва нейните впечатляващи постижения като лидер в сферата на личностното развитие у нас. Академия „Щастлив живот“ има над 280 000 последователи във Фейсбук, Стояна е търсен консултант и автор на бестселърите:


Но „Будител на годината“ не е просто поредното признание за нея. Ето как коментира тя отличието в тази категория: „За мен думата „будител“ е натоварена със смисъла на самоосъзнаването, което надхвърля историческите възрожденски рамки. Радвам се, че днес ме разпознават като човек, който умее да пробужда другите за истинския живот, че разбират мисията ми да помагам за мобилизирането на вътрешните сили у хората, които ми се доверяват. Всяка моя книга отваря още една възможност, като отговаря на още много въпроси. Аз насърчавам онези, които се колебаят и се чувстват объркани, да не спират да мечтаят, да се зареждат постоянно с енергия, да я пазят и контролират. Уча ги как да се упражняват, как да градят самочувствие и да си казват: „Аз мога! Аз решавам! Аз вече съм благословен/а!“.

Скоро предстои да влезе под печат следващата книга на Стояна Нацева – тя ще е изцяло посветена на любовта. Но възможно ли е да се каже нещо важно по такава тема, след като от векове поети и писатели я слагат в центъра на своите произведения? „Винаги може още – реагира Стояна Нацева – Всеки човек има различна представа за любовта. За някои тя е проникновение, постигнато в общуване на най-високо ниво, за други е внимание и грижа, за трети е интимност, за четвърти – подкрепа. Но аз ще помогна на всички тях да се справят със своите незакрити потребности и да спрат да реагират от страх, да не се оставят на негативните очаквания, за да се научат как да стигнат до щастието.“

Източник: https://novavest.bg/

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!