Списък със законите на успеха от знаменития психолог Ренди Гейдж:

Списък със законите на успеха от знаменития психолог Ренди Гейдж:
1. Закон на празнината. Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Трябват ли ви нови дрехи, изчистете гардероба си. Нужно е по собствена воля да се разделяте със стереотипите си.
2. Закон за циркулацията. Бъдете готови да освободите това, което притежавате, за да получите това, което желаете.
3. Закон за въображението. Отначало трябва да виждате разцвета във въображението си. Направете описание на идеалния ден и не го показвайте на никого, освен на този, на който се доверявате. Нека ви е под ръка и в свободното си време го препрочитайте.
4. Закон за творчеството. Ако дадете нещо, то ви се връща десеткратно. Когато получавате блага е много важно да ги споделяте с околните. Ако имате дар и не го използвате, то оскърбявате божествената си същност. За да се отнасяте с дължимата почтителност към способностите си, трябва да се радвате на даровете и да ги споделяте с другите. Правите ли го, ще привлечете още повече блага в живота си.
5. Закон за десятъка. Вселената винаги взима своя десятък. Това просто е закон на благодарността към източника за подкрепата – 10 % от всичко, което имате. Вие никога не знаете, как ще се върне при вас десятъка ви. Обичайно са парите, но може и да е под формата на сдобряване с някого, ново приятелство, изцеляване и т.н.
7. Закон за всеопрощаването. Не можете ли да прощавате на другите, няма да можете да приемете и богатството си. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, за любовта няма да е останало място в нея. Трябва да се избавите от негативните чувства, които ви изгарят и не ви дават покой.

Нашите актуални предложения

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    error: Съдържанието е защитено !!