Симоронска техника “Пренаписване на автобиографията”

Симоронска техника “Пренаписване на автобиографията”

писане на CV

 

Вашите възможности са безкрайни! Важното е да го проумеете!

Искате ли да проверите дали това е истина? Какво ще кажете да промените хода на събитията във вашата реалност, в най-добрата за вас посока?!

Ние ви предлагаме да пробвате със следната практика:

От вас се изисква: химикал, лист хартия и разбира се, вашата фантазия. Какво може да бъде по-лесно и по-забавно от това?

Както вече знаете, Симорон е абсурдна психотерапия и колкото повече шеги и абсурдни подробности добавяте, толкова по-добър ще бъде резултата.

Основни препоръки за симоронската техника “пренаписване автобиографията»:

– пишете само от първо лице

– използвайте само настояще време в утвърдителна форма

– опишете целия си живот от самото начало, всеки период от живота ви и достигането на всяка конкретна цел.

Симоронската техника “пренаписване автобиографията” всъщност ви доближава до превъплъщението на замисленото и сбъдването на съкровените ви желания. Например, ако безуспешно търсите работа, историята ви може да звучи така:

“Лесно и бързо винаги си намирам нова работа. Когато стигна до мястото, където ще работя, на входа винаги ме посрещат с разстлан червен килим и ме обсипват с цветя. Цялото ръководство е изправено и строено и силно ръкопляска, а директорът на компанията казва: “Господи, къде беше досега? Ние без теб не можем нито секунда. Изключително си важен за нашата компания” и веднага ми дават просторен кабинет и организират празнична вечеря. Разбира се, аз съм супер специалист! На такива като мен дори се плаща заплата всеки ден. И постоянно инвестират в мен на луксозни обучения на екзотични дестинации.“

Създайте своята реалност! Наистина работи! Но не забравяйте, че всичко ни се дава според вярата ни. Прогонете всички съмнения! Иронията също! Бъдете непоколебими и спокойни, тъй като животът ви вече се променя. И забележете, само за по-добро!

 

Всичко винаги се променя към добро!

Нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!