Силна практика за емоционално освобождаване и прекъсване на енергийни връзки.

Силна практика за емоционално освобождаване и прекъсване на енергийни връзки.Тази практика е основана по метода за семейните констелации.

Ето я и нея.

За да се разделите емоционално с даден човек, първо ви нужна негова снимка или предмет който ви напомня на него. Слагате снимката/предмета на маса и се отдалечавате на няколко крачки. Започвате да мислите за този човек, да го визуализирате. Практиката се прави както за жив човек, така и за починал. Казвате: Здравей. Аз уважавам теб. Ти уважаваш мен. Аз уважавам себе си. Аз уважавам теб“. Приближавате се с малка крачка към снимката. После казвате: „Аз приемам теб. Ти приемаш мен. Аз приемам себе си. Аз приемам теб“. И отново се доближавате с малка крачка. Казвате отново: „Аз прощавам на теб. Ти прости на мен. Аз прощавам на себе си. Аз простих на теб“.  Доближавате се и отново: „Аз имам право да живея своя живот. Ти имаш право да живееш своя живот. Аз не съм ти длъжна. Ти не си ми длъжен. Благодаря ти, че беше част от моя живот и ми помогна да изживея своя кармичен урок.“

Всяко изречение се казва с чувства и се повтаря по 5 пъти, като самата практика също се прави няколко пъти най-малко.

След като сте готов/а измийте лицето и ръцете си или ако имате възможност направо се изкъпете.

Всички хора, които присъстват в нашия живот са тук, за да ни научат на определен кармичен урок. Затова вие трябва да сте благодарни за всяко едно обстоятелство във вашия живот. Намерете хубавото, в лошото. Простете на хората, простете на себе си и продължете напред.

Нашите продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!