Шест сигурни начина да изпълните живота си удоволствия.

Шест сигурни начина да изпълните живота си удоволствия.Ние по рождение сме същества, ориентирани към живот пълен с удоволствия. Наблюдавайте децата – техния живот е пълен с открития, забавления и удоволствия. Те имат безкрайна енергия.
.
Как да си набавите повече удоволствие и да заживеете пълноценно и щастливо?
.
Ето шест насоки:
.
1.Създайте си повече удоволствия в ежедневния живот. Какво може да ви донесе удоволствие – от събуждането до заспиването? Направете си списък и го внедрете в живота си.Чаша  хубаво капучино, вана с масла, разходка, хубав филм…
2.Направете своето удоволствие -ваше задължение. Никой не е длъжен да ви доставя удоволствие. Само вие си го дължите, ако си го разрешите първо. Направете удоволствието навик – като миенето на зъбите например.
3. Направете списък с мечтите си. Запишете всичките си мечти, колкото и откачени да са. След това направете подробен план за постигането на всичко в списъка.
4. Вземете календара и си отбележете кога и как ще си доставите удоволствия – кога ще отидете на масаж, на обяд с близък приятел, на курс, който ви вълнува, на почивка.
5.Всичко е в главата. Сменете мислите, които ви напрягат, с такива които ви харесват. Сменете мислите,защото те привличат хора, събития и изживявания към вас. Изберете каква действителност искате да изживеете всъщност.
6. Изисквайте най-доброто за себе си. Храната да е вкусна,  обкръжението ви да е от подкрепящи и разбиращи ви хора , изживяванията ви да са положителни и на ниво.
.
Вие сте прекрасен човек и заслужавате щастлив живот, изпълнен с чудеса и удоволствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!