Разкъсване на кармичен договор

Разкъсване на кармичен договор(Техника за прошка и премахване на стара карма по Долорес Кенън)
Поради факта, че не можете да го направите лице в лице – това е много трудно, ако е починал човека – също не можете – говорете от ваше име, направете го ментално. Представете си човека.
Трябва да запомните, че когато сте дошли в този живот вие сте подписали договори с хората. Вие не го осъзнавате, но това е част от вашия план когато дойдете на Земята. Вие създавате план и сключвате договори с различни хора. Това е онова, което се надяваме да постигнем този път.
Визуализирайте другия човек и му кажете:
– Опитахме, наистина опитахме и не се получи.
И вижте себе си как разкъсвате договора и го изхвърляте. И когато правите това си казвате:
– Аз ти прощавам! Аз те освобождавам! Аз те оставям да си отидеш! Ти върви по своя път с любов, аз ще вървя по моя път… Няма нужда да бъдем свързани вече!
И ако направите това и наистина го мислите, те ще излязат от живота ви и няма да ви притесняват повече.
Ако не все още ви натискат по бутоните (болните места където най-много ви дразнят) – това е само игра. И няма да ви дразнят по този начин… Веднъж вече като вие се освободите това е тяхната карма и вече не е ваша карма! Те ще трябва да си я отработят сами.
Това ми беше казано “Кажи на хората да се освободят от кармата – да простят, да освободят и да оставят!” Трудно е, знам, че не е лесно. Но това е нещо, което вие задължително трябва да направите, ако искате да прогресирате напред. В противен случай вие разнасяте този товар и боклук със себе си от живот на живот. Трябва да се отървете от него.
Но трябва да простите и на себе си.Запомнете – нужни са двама, за да се създаде каквато и била ситуация. Вие не искате да си признаете, че имате нещо общо с това, но веднъж като го направите цялото това освобождение тогава вие премахвате старата карма и повече тя не може да ви влияе. И опитайте да не създавате повече карма, защото ние не искаме да мъкнем повече от това в следващия живот.

нашите предложения

One thought on “Разкъсване на кармичен договор

  1. Симс says:

    Здравейте, Стояна, ако просто искаме да се сбогуваме с близък роднина, на чието погребение не сме успели да присъстваме. Може ли да използваме същата практика?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!