Психологически тест

Психологически тестЛесен психологически тест, който много ще ви хареса, защото трябва да използвате въображението си във всеки въпрос. Да започваме…1. Представете си, че стоите на ПЪТ. Опишете ПЪТЯ (пуст, с коли, магистрала или друго?)2. Къде се намира СЛЪНЦЕТО в момента (залязва ли, пече ли високо горе и пр.)3. Вървиш си надолу по пътя и виждаш ОГРАДА. Как изглежда и от какво е направена?

4. Как ПРЕМИНАВАШ през оградата?5. Продължаваш да вървиш и виждаш ГОРА. Опиши я – тъмна, слънчева и пр.?6. През гората има пътека. Тръгваш по нея и изведнъж виждаш КЛЮЧ на земята. Как изглежда КЛЮЧЪТ? Какво правиш с него? Взимаш ли го, оставяш ли го…7. След това виждаш място с ВОДА. Какво е мястото с вода и какво правиш на него?8. Подминаваш водата и виждаш къщата на мечтите си пред теб. Мъжът/жената на мечтите ти излиза от нея и те КАНИ вътре да останеш завинаги. Какво ще направиш?

9. Точно зад къщата отново има ПЪТ. Как изглежда. Натъкваш ли се на препятствие по него? Какво е то?10. А къде е СЛЪНЦЕТО в момента? Кое какво значи:

1. ПЪТЯТ показва отношението ти към света изобщо. Ако пътят, който си си представил прилича на магистрала с много движение, то това вероятно означава, че сте много активен и деен човек. Използвате времето си разумно и не го губите с безсмислени дейности. Ако е прашен запустял път значи сте тих и спокоен човек, който никога заникъде не бърза. Ако на пътя има камъни и препятствия, значи нещо ви тревожи и имате проблем, с който не можете да се справите. Ако пътят е слънчев и хубав, то всичко в живота ви е наред и сте щастливи хора. 2. СЛЪНЦЕТО символизира идеите и целите ви в живота. Изгряващото слънце показва, че сте се заели с осъществяването на някоя голяма цел. Залязващото – че сте изгубили вяра в мечтите си и не мислите, че ще се осъществят. 3. ОГРАДАТА символизира препяствие или проблем в живота ви сега. Колкото е по-висока, толкова по-трудно е то.

4. Начинът, по който я преодолявате показва и начина, по който се справяте с проблемите в живота. 5. ГОРАТА символизира вътрешния ви свят. Ако е тъмна и гъста значи, че вие сте много тревожни и имате проблеми, с които не може да се справите. Тъжни сте, вероятно самотни и ви липсва нещо, което да допълни живота ви. Ако е слънчева гора означава, че сте на прав път в живота си и нищичко не ви липсва. 6. КЛЮЧЪТ е щастието ви. Всичко тук е много просто. Колкото по-малък си представяте ключа, толкова по-важни са връзките с близките ви и любимия човек за вас. Колкото по-голям е ключът, толкова повече за вас за приоритет парите, кариерата и сте оставили личния си живот на заден план.

7. ВОДАТА представя чувствата ви. Тя символизира любовта. Ако си представяте дълбоко езеро, това значи, че имате силни и дълбоки чувства към човека до вас. Ако си представяте плитко езерце, имате проблеми във връзката си. Ако сте си представили река, която тече, това показва, че любовта ви е страстна и вие сте страстен човек. Ако сте си представили блато, то най-вероятно самотата е най-голямата ви мъка. 8. Ако СЕДНЕТЕ близо до водата, това е индикация, че любовта, която имате ви прави щастливи. Ако докоснете водата или искате да плувате в нея, значи имате нужда от повече внимание от човека до вас. Липсва ви нежност. Ако подминете – не вярвате в любовта. Мъжът или жената в къщата символизират дали се справяте с изкушенията или сте податливи на влияние. Ако влезете – сте човек без воля. 9. ПЪТЯТ ЗАД КЪЩАТА символизира бъдещия ви живот. Така си го представяте. 10. СЛЪНЦЕТО накрая показва дали плановете ви ще се осъществят наистина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!