Програмирай новата година

Новата година чука на вратата ни е важно как ще я програмираме. Първите 12 дни са изключително важни.
Затова започнете още днес, като запишете поне 7 благодарности на Вселената, след това поне 7 благодарности на конкретни хора и поне 7 благодарности на себе си. Това ще повиши вибрациите ви и ще насочи вниманието ви към възможностите.
Запишете вашето намерение: какво искам да осъзная и проявя в живота си, като правя практиките в продължение на 12 дни? Как искам да се почувствам след тези 12 дни? Запишете го и си представете, че ВЕЧЕ го имате, вижте себе си в момента, в който сте успели да проявите това, което искате: как изглеждате, какво чувствате, какво правите, как и с кого говорите?

Основната задача на всичките 12 дни е да разберете какво е наистина важно и желано, да вземете решение да вървите към него и да направите първата крачка.

♥ ДЕН 1. Цел на живота, външен вид, характер, личност ♥

Благоприятно начало на практиката:

Просто заемете удобна позиция и наблюдавайте дъха си. Пуснете всяка мисъл като облак, просто я оставете да се носи.
Запишете поне 7 благодарности на Вселената, след това поне 7 благодарности към конкретни хора и поне 7 благодарности на себе си.
През първия ден обръщаме внимание на личността и външния си вид.

С второто е по-лесно – изглеждаме така, че да се чувстваме най-очарователни и привлекателни. Можете да си купите нова рокля, да се гримирате, прическа, дори да сложите любимите си бижута у дома и да се забавлявате цял ден.

Използвайки практиката на свободно писане, отговорете писмено на следните въпроси:

Какво всъщност искам?
Кое е най-важното в плановете ми?
Как ще постигна това?
Какво може да ме спре?
Как да определя, че съм постигнал успех?

ДЕН 2. Хранене, изява, пари,лице♥

Какво бихте искали да промените?

Хранене. Може би осъзнавате, че имате хранителни зависимости.Напишете план за възстановяване на здравето чрез правилно хранене. Напишете списък с храни, от които искате да се откажете, и го направете.

Изява пред публика. Можете да се запишете на курсове по вокал или публично говорене, ако сте искали това от дълго време и това е наистина важно за вас. Можете да отидете в гората, за да викате, ако усетите запушване на гърлената си чакра.

Пари.
Напишете финансов план за годината и изпълнете някои магически ритуали. Например, да нашишете чек на Банката на Вселената.

Лице. Отидете на масаж на лицето или го направете сами у дома, за да отпуснете мускулите си, да премахнете намръщеното си лице и да озарите усмивката си.

Програмирай новата година

♥ ДЕН 3. Таланти, писане, интелектуална работа, послание към света, хобита, спорт, собствени усилия ♥

Талантите се проявяват чрез смелост и собствена инициатива.

Какви са вашите таланти?

Време е да покажете своята инициатива и да си позволите да покажете талантите си. Напишете списък с това, което правите много добре и с голяма любов.

Или можете да се сетите за всички курсове, на които сте искали да отидете като дете, но по някаква причина не сте могли. Запишете ги, намерете какво резонира в душата ви сега и най-накрая си позволете да го направите.

♥ ДЕН 4. Връзка с майка, движимо и недвижимо имущество, ежедневие, вътрешно усещане за щастие ♥

Чувствате ли се комфортно отвътре и отвън? Ако да, поздравления.

Ден 4 е идеален да обърнете внимание на този проблем. Можете да купите нещо за къщата, от което имате нужда, да направите преустройство или да начертаете план за бъдещия дом.
Какво е вътрешното щастие за вас? Какво засилва усещането му?
Можете да си напишете инструкция „Как да излезете от нехармонични състояния“ или да съставите списък с това, което ви е накарало да се почувствате най-щастливи през изминалата година.
Можете да се срещнете с майка си в този ден или просто да й се обадите.

♥ ДЕН 5. Връзки с деца, образование, интелект, инвестиции, романтика, цел на живота, молитва ♥

Романтична вечеря с любими хора, забавление с деца. Нека денят бъде оцветен с онези емоции в тези области, които си пожелавате за следващата година.

Ако тепърва планирате да имате деца, отидете в детския магазин, разгледайте малките неща. Или се срещнете с приятелка, която вече е майка, поиграйте с нейното бебе – пуснете енергията на майчинството в живота си.

Що се отнася до друга важна област, самообучението, можете да направите списък с курсове, книги, уебинари, които искате да слушате и изучавате. Само ако разбирате със сигурност, че нови знания са необходими в този променящ се свят.

♥ ДЕН 6. Здраве, спорове, здраве, обслужване ♥

Можете да предпишете план за вашето здраве, да си уговорите час с лекар, който отдавна отлагате. Прочетете книга свързана с метафизиката на болестта.
И помнете, че болестта е червен сигнал, че човек „не отива там, където е неговото място“. Винаги сме го смятали за катастрофа, опитвали сме да я премахнем, а болестта всъщност е предупреждение за грешки и работи за спасение.

ДЕН 7. Връзка със съпруга и връзка с обществото ♥

Взаимоотношенията отразяват всичко, което се случва вътре в нас. Връзките са най-добрият инструмент за разбиране на себе си. Какво ви ядосва, защо сте ядосани на партньора си? Напишете извинително писмо до себе си, гневно писмо или просто терапевтично писмо.

Техниката „писмо на гнева“ е метод, който ще ви помогне да се отървете от негативния боклук от мислите си, да разберете по-добре емоционалните си състояния и да изразите бурните си емоции по здравословен начин. Важно е да посветите това писмо на конкретен човек и да не сте срамежливи в изразите, защото така или иначе няма да покажете това писмо на никого. Основното нещо е да излеете всичко на хартия, като по този начин облекчите състоянието си.
Можете да използвате следните фрази:

– Не харесвам…..
– Това ме подлудява…………
– Уморен съм……………….
– Не мога…………..
— Имам нужда (имам нужда)…………..
– Обиден съм………………
– Аз съм разстроен………………
– Съжалявам……………..
– Чувствам……………..
– Искам да………..
– Аз съм притеснен……………
– Страхувам се…………….
– Плаши ме……………..
– Притеснявам се…………….
– Съжалявам………………
— Съчувствам……………..
– Нуждая се………..
„Моля, прости ми за…………….
– Бих искал да…………….
– Разбирам………………..
– Благодарен съм…………….

Можете също да напишете писмо за прошка до себе си:
„С благодарност се освободих от опита, ситуацията, мъжа, страха, убеждението… (всяка жена има своя собствена гледна точка тук, която трябва да бъде описана подробно.) Това ме научи…, помогна ми да разбера…, разкри в мен…. Благодарение на това станах …, видях …, придобих опит … (тук е важно да разкриете трансформиращата сила на вашето трудно преживяване, както се казва – има прикрита благословия, дори голяма болката и жестокото предателство събуждат развитието на определени качества на душата – и тук го пишем). Прощавам си за …, прощавам (имена) за …. С благодарност споделям опита си…. Възстановявам достойнството си, силата си, мъдростта си, любовта си, изобилието си, креативността си и така нататък, в зависимост от вашата ситуация.“

♥ ДЕН 8. Дълголетие, наследство, мистика, подсъзнание ♥

Денят е идеален за родилни практики.

А също и за чигонг, кундалини йога, даоизъм, тантрически практики, танц на мандала – всичко, което ни дава инструментите за работа със сексуалната енергия.

♥ ДЕН 9. Религия, учение, връзка с баща, късмет, духовност ♥

Благоприятни са духовните практики, пътуванията, терапевтичните писма до бащата, разсъжденията за собствената зрялост и готовността за действие от позицията на възрастен.

♥ ДЕН 10. Кариера, собствен бизнес ♥

Практика за ден 10 е да напишете професионален план за годината. Това се отнася не само за тези, които работят, но и за тези, които искат да постигнат някакви резултати с външните си усилия.

Ето още няколко идеи за Ден 10:

Изпратете автобиографията си.
Отидете на интервю.
Говорете с шефа си за вашето повишение или обсъдете идеи.
Още веднъж напомнете на аудиторията си как можете да бъдете полезни.
Напишете в блога си каква е вашата стойност.
Помислете за нов продукт.

♥ ДЕН 11. Желания, приятели, разширяване и растеж ♥

Напишете списък с желания за следващата година, срещнете се с приятели, започнете или помислете за нов проект, кандидатствайте за безвъзмездна помощ, купете билет от лотарията.

Ден на лекота, комуникация, бонуси. Какво бихте искали да промените в тези области? Помислете и го направете 😉

♥ ДЕН 12. Духовност, просветление, релакс, забавление ♥

Насладете се на крехкостта на живота и неговите изкушения.Отделете време за молитва, медитация или стоите в тишина.
Поглезете се със спа процедури. Направете дарение.

3 thoughts on “Програмирай новата година

  1. Ана Янков says:

    Изключително полезно и са много благодарна за тази практика благодаря

  2. Ана Янков says:

    Благодаря ти скъпа Стояна ти си уникална искрено вярвам в тази практика благодаря ти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!