Признаци на женското щастие

happy mom
1. Вие сте щастлива жена, ако спите достатъчно. Денят е успешен, настроението е на добро ниво, искате да се усмихвате на минувачите. При тези, които не спят добре през нощта, а на сутринта се събуждат в огромни мъки – ситуацията е противоположна.
2. Не ти пука какво мислят за теб. Щастливата жена не се интересува от мнението на другите, тя просто няма време да събира клюки, защото има много неща, които я привличат и и носят удоволствие.
3. Реализация. Тя се чувства значима в работата си, харесва работата си и с желание ходи сутрин. Жената става напълно щастлива, когато намери своето призвание.
4. Знаете, че сте обичани. Това усещане дава на жената всемогъщество наистина.
5. Нямате чувство за завист. Щастливата жена е радостна за близки и приятели, тя винаги ще подкрепя и споделя радостта с човека до себе си.
6. Няма нужда да доказвате. Жената, която се е реализирала и в майчинството, и в кариерата – тя е щастлива и спокойна, тя вкусва живота. Защо трябва да доказва на който и да е, че е по-добра от другите.
7. Знаете, че светът е несъвършен, но го обичате точно такъв. Щастливият човек вижда положителното в много стресови ситуации, вярва, че животът ще се подобри и полага максимални усилия, заредени с оптимизъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!