Приз Компания на Годината за Академия Щастлив Живот и Международна Асоциация на Професионални Терапевти и Консултанти Личностно развитие

Компанията Академия „Щастлив живот“ с основател Стояна Нацева спечели най-престижната награда за 2022 година  – Компания на годината в категория бизнес и личностно развитие, а МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРАПЕВТИ И КОНСУЛТАНТИ ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ IAPTC грабна приз за 🏆 Компания на годината в категория Обучение – дейности за повишаване на професионалната квалификация.

Тези награди се връчват за изключителен принос на фирмите в техните сфери и целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективни бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.

Наградите се връчват за заслуги свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устоичиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, конкурентно способност и иновации, позитивен успешен имидж и други.

Тези награди са поредно признание за Стояна Нацева и утвърждават нейните обучения и продукти като най-добрите в сферата на бизнес и личностното развитие. Съвсем скоро тя получи най-много номинации от публиката и бе отличена с голямата годишна награда за женско предприемачество „Златно токче“. Горда носителка е на наградите “Мисис Бизнес” от Дамски клуб Бизнес на високи токчета за 2021г, БИЗНЕС ДАМА НА 2022 ГОДИНА, ДАМА на Годината 2022 БУДИТЕЛ на годината 2022, Мисис България първа дама 2022 ментор Бизнес израстване и др.

Академия „Щастлив живот“ има над 280 000 последователи във Фейсбук, Стояна е търсен консултант, както и сертифициран МЕНТОР по международни стандарти и автор на бестселърите:

“Живот без страхове“

“Силата на рода“

“Правилата на царицата“

“Живей в изобилие“

“Енергия: Презареждане“

“Бъди центърът на своята вселена“

А новата й книга “Изборът Любов “, посветена на ЗРЯЛАТА ЛЮБОВ и хармоничните взаимоотношения се радва на грандиозен успех и вече е бестселър.

Нашите Предложения

-50%
Original price was: 100.00 лв..Current price is: 50.00 лв..
-45%
Аудио книги
Original price was: 308.00 лв..Current price is: 168.80 лв..
-73%
Original price was: 185.60 лв..Current price is: 49.90 лв..
-78%
Original price was: 176.60 лв..Current price is: 38.80 лв..
-64%
Original price was: 38.80 лв..Current price is: 14.10 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!