Прекрасен новогодишен подарък за всички нас!

https://happylifeacademy.eu/prekrasen-novogodishen-podarak-za-vsichki-nas/– Това се случи на разсъмване. Бог прегърна всяко от дванадесетте си деца и прошепна на всеки от тях една много важна тайна на живота. Всяко дете се приближи до него, за да получи определената му дарба…
За теб, Овен.
Заповядвам ти да бъдеш лидер, да водиш другите след себе си и да палиш огън в сърцата им! Последвай мечтата си да вдъхновявай другите! Мнозина ще страдат от твоята упоритост, но не забравяй, че без упоритост никога няма да постигнеш целта си!
Това е твоята мелодия, помни я.
Шопен
Ти, Телец.
Давам ти много необичаен подарък. Можеш лесно да увеличиш материалните блага в живота си, ако огънят на любовта гори в сърцето ти. Важното е да не бъркаш любовта и материаризма. Любовта за теб трябва да бъде на първо място, тогава материалното ще се множи като второто, и третото и десетото.
Това е твоята мелодия, помни я.
Най-красивата мелодия
Р. Клайдерман
За теб, Близнаци.
Дарявам способността да помагаш на хората да се разбират помежду си. Но първо трябва да постигнеш хармония със себе си и света около теб. Ако успееш, светът ще получи един от най-добрите политици, дипломати, психолози в цялата човешка история.
Това е твоята мелодия, помни я.
Фредерик Шопен. Мечта.
За теб, Рак.
Дарявам изключителна чувствителност и мъдрост. Но, моля те, не се превръщай в отшелник, защото твоята мъдрост е толкова необходима на света!
Това е твоята мелодия, помни я.
Лунната соната на Лудвиг ван Бетовен
За теб, Лъв.
ДАРЯВАМ ти способността да водиш хората след себе си. Мнозина ще скърбят от твоята категоричност, защото мнозина ругаят дори най-мъдрите царе, но при кого идват да поискат помощ за своите въпроси? Да, разбира се. Давам ти също дара на щедростта, за да помагаш на всеки, който те помоли!
Това е твоята мелодия, помни я.
Любовна История.Пол Мория
На теб, Дева
Възложих ти да станеш изследовател на прекрасния свят, който създадох. Следвай интереса си, изследвай, използвайки дара на прецизността и разпространявай около себе си аура на спокойствие, хармония и култивиране на здравословни духовни навици.
Това е твоята мелодия, помни я.
Л. Бетовен-До Елиза
За теб, Везни 
Дарявам способността да виждаш красивото в най-обикновените неща. Възхищавай се и възпявай всичко, което виждаш. Избери си начин-можете да пееш, да пишеш, да рисуваш или да измислиш нещо, имаш достатъчно таланти, за да изразиш красотата!
Това е твоята мелодия, помни я.
Франсис Гоя-Вечността…
За теб, Скорпион.
Давам ти много тежък подарък да виждаш душите на другите хора от край до край и разбира се, това ще ти донесе много страдание…Но след като ти си смириш себе си и приемеш несъвършенството себе си в другите хора..Ти ще получиш всичко, което поискаш.
Това е твоята мелодия, помни я.
Енио Мориконе вятър плаче
За теб, Стрелец.
Дарявам способността да се наслаждаваш на общуването с други те хора и да запалваш светлината на мечтите в тях. Всеки, който се срещне с теб, ще разкрива най-добро в себе си…
Това е твоята мелодия, помни я.
Валс дъжд
За теб, Козирог.
Дарявам дарбата на трудолюбието. Ще научиш хората да се трудят, за да постигнат всичко, което пожелаят. С труд и дисциплина всичко се постига, въпреки че не е лесно!
Това е твоята мелодия, помни я.
Джеймс Ласт
На теб, Водолей.
Заповядвам ти да бъдеш свободен и щастлив, за да мога да говоря чрез теб … за да напомняш на хората за мен. Най-доброто, което можеш да направиш, е да бъдеш наистина Щастлив, свободен и търсещ новото, така че не забравяй да се наслаждоваш на себе си!
Това е твоята мелодия, помни я.
САЛВАТОРЕ АДАМО – ПАДА СНЯГ
За теб, риби.
Най-малкото ми дете също ще получи много труден подарък. Ще усещаш и виждаш бъдещето, наистина ще бъдеш много, много чувствителен към всичко на света, за да ме забелязваш във всичко…но това ще те нарани, защото страданията са толкова много. Не тъгувай за това, защото в най-трудната ситуация винаги ще дойда да ти помогна. Това е твоята мелодия, помни я.
Пол Мария

One thought on “Прекрасен новогодишен подарък за всички нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!