Правилата на щастливата жена  

Правилата на щастливата жена

 Какви са основните правила в живота на една жена за да се чувства щастлива?

1.Първият и най-важен принцип е любовта към себе си! За да се чувства една жена щастлива, винаги трябва да бъде приоритет сама за себе си. Когато ние обичаме себе си и ние искаме да даваме нещо на света, това нещо, първо трябва да го имаме в излишък в себе си. Когато човек е богат и е задоволил всичките си потребности, чак тогава той може да започне да дава, защото има в излишък. Ако вие сам не се чувствате добре, няма как да накарате друг човек да се чувства добре. Ако вие нямате пари, няма как да дадете заем на приятел. За това слагате себе си на върха на потребностите и никога не се раздавате докрай. Ние сами трябва да се грижим за нашето здраве и щастие.

2.Следващото правило за щастлива жена е високата самооценка. Както вие сама се оценявате, така ви оценяват и околните хора. Това е закона на огледалото. Света не е длъжен да ви забелязва, за това вие трябва смело да презентирате себе си и качествата си без излишна скромност. Ние сме тук на Земята за равноценен обмен-да вземем от света, но и да дадем.

3.Трето правило е да пазим нашите лични граници. Колко от вас нямат установени лични граници? Вдигат телефона на хора, с които не желаят да говорят, излизат на досадни срещи без желание, приемат мнения от хора, които са им неприятни и т.н.. Това да имаме лични граници и високи стандарти е в основата на щастливия живот на всяка една жена. Тук хубава практика е „Граници и стандарти“. Не допускайте абсолютно всеки във вашия живот, ценете време си и изявявайте директно себе си, защото вие сте една талантлива и красива жена, която трябва да има лични граници.

4.Следващото правило е да имате лично време, в което да се чувствате добре и да си доставяте удоволствие.  Дайте си време само за вас, час, два на ден, или ден от седмицата, в който да правите каквото поискате. Вие го заслужавате.

5.Пето правило е да имате различни източници на щастие и удоволствие, различни интереси и различни хобита, от които вие да черпите енергия. Ако единият източник се закрие, вие трябва да имате други резервни, от които да енергизирате себе си. Тук можете да си направите практика, като напишете колкото се може повече неща, които ви носят удоволствие. Важно е да се грижите за собственото си щастие, защото когато една жена е щастлива, всички около нея го забелязват и са доволни. Жените правят този свят красив пъстър, за това вие заслужавате разкош, почивка, щастие и много, много малки източници на удоволствие.

6.Следващ закон за да бъде една жена щастлива е, да бъде финансово независима. Тук не става въпрос за милиони, а за лични пари, с които да сте спокойна тя да и се зачита мнението ви в семейството, защото тогава вашата дума тежи много повече. Също така, когато сте независима от парите на мъжа си или на родителите си, вие имате по-голямо самочувствие.

7.Следващо правило-да простим на всички. Не си заслужава да носим цял един живот товара от миналото-обиди, драми, вина, кавги. Колкото се може повече олекотявайте ситуацията, не я драматизирайте, защото така или иначе живота е много кратък.  Щастието е вътрешно решение, което всеки ден ние трябва да заявяваме пред света. Вече имате достатъчно много практики за справяне с ограничаващите вярвания и обидите от миналото. Живейте тук и сега, не дълбайте в миналото.

8.Осмо правило-имайте колкото е възможно повече мечти и планове. Позволете си да мечтаете и работете върху мечтите си, не се задоволявайте само със съществуване.

9.Девето правило-саморазвивайте се. Актуализирайте собственото си мислене, четете книги, карайте курсове, пътувайте, учете се.

10.Положителното мислене е десетото правило. Колкото повече вие мислите положително, толкова повече се качва и вибрацията на цялата планета и толкова повече вашия живот става все по-хубав. Отново напомням- всичко е според вярата ви.

 

Нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!