Практика за засилване на женствеността “Следвай сърцето си”

❤️ ПРАКТИКА “СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ”❤️ за засилване на женствеността
♥️Името на практиката “Следвайте сърцето си” е фигуративно име, което се дължи на факта, че сърцето е от лявата страна на тялото.
Практиката е следната:
всички действия, които предприемате през деня, започвате от лявата страна на тялото.
Сутрин ставате от леглото с левия крак, обувате обувките първо на левия крак, стъпване първо с левия крак. Когато слагате грим, първо започвате от лявото око, а след това дясното, обиците се поставят първо върху лявото ухо и т. н.
Това изобщо не означава, че трябва да се превърнете в левичар. Просто започвате от лявата страна, а след това правите всичко както обикновено, както ви е удобно.
Работата е там, че лявата страна на тялото е женска и е свързана с дясното полукълбо на мозъка, което е отговорно за интуицията, мекотата, гъвкавостта, чувствителността и творческите прозрения.
Започвайки всяко свое действие от лявата страна на тялото, като по този начин активирате дясното полукълбо на мозъка, което го кара да се възбуди и да участва във всяко действие. По този начин привличате женските КАЧЕСТВА във всички области на живота си, запълвате всяко свое действие с тях.
Практиката “Следвайте сърцето си”, макар и проста на пръв поглед, но изключително ефективна и дълбока.❤️?

Нашите актуални продукти

2 thoughts on “Практика за засилване на женствеността “Следвай сърцето си”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!