Практика „Весела уборка”

Практика от симоронската школа – „Весела уборка”

уборка

 

Ако и вие сте от хората, които са изморени от сивото ежедневие и от лошите дни без късмет, тази практика е посветена за вас.  Включете позитивното си въображението и нека започнем да променяме в живота си.

Предлагаме ви да опитате симоронски ритуал, който ще ви върне радостта и хармонията! Ако сте твърдо решени да се сбогувате със старите си проблеми и сивия живот, тогава трябва първо да направите почистване в апартамента си. Не просто почистване, а симоронско почистване!

Преди да започнете ритуала, намерете голяма кофа за боклук или чувал за смет— там ще изхвърлите всичките си проблеми, комплекси, неуспехи и минали горчиви преживявания.

Сега можете да преминете към ритуала. Извършването на този симоронски ритуал зависи от вашето жилище и броя на стаите. Първото нещо, което трябва да премахнете от живота си — това са проблеми, лоши преживявания,  безпаричие.

Къде могат да се скрият? Разбира се, че е в кухнята. В края на краищата, там седите на чаша чай и мислите за това колко сте уморени от всичко и колко малко пари имате. Първо измийте чиниите. Докато миете и почиствате трябва да кажете: “Аз измивам всички проблеми и несгоди, изчиствам живота си от неуспехи!” След това избършете масата с думите: “Аз изтривам сълзите и разочарованията си!”

После отиваме в хола. Почистването в тази стая ще ви спести проблеми на работното място. Искате повишение? Избършете полилея. Не забравяйте да кажете: “Моят път към повишаване е отворен!”

След това отидете в спалнята и там се отървете от проблемите в личния живот и комплекси. Избършете огледалото и си кажете комплименти и добри думи. Останаха банята и тоалетната. Почистването на банята ще ни спести парични проблеми. Измийте добре тоалетната и три пъти пуснете водата с думите: “Сбогом финансови проблеми. Здравей, богатство!”

В процеса на почистване вашата кофа за боклук трябва да се напълни с ненужни неща. Веднага след този симоронски ритуал изхвърлете всички тези боклуци в коша на улицата с думите: “Сбогом, стар живот!”

Върнете се у дома, в чистия си апартамент, където ще започнете новия си живот без стари проблеми, караници и бедност . Много скоро на вратата ви ще почука финансово изобилие!

нашите актуални продукти

-26%
28.80 лв.
-41%
28.80 лв.
-26%
28.80 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!