ПРАКТИКА ФОКУС” ДОБРО ОТ РОДА”

ПРАКТИКА ФОКУС” ДОБРО ОТ РОДА”

🥰 АЗ СЪМ КРАСИВА КАТО БАЩА СИ.
🥰 АЗ СЪМ УМНА И АДАПТИВНА, ВИНАГИ НАМИРАМ РЕШЕНИЯ КАТО МАМА.
🥰 АЗ СЪМ ЛИДЕР КАТО ДЯДО.
🥰 АЗ УСЕЩАМ ХОРАТА КАТО БАБА.

Във всеки човек се преплитат много гени, създавайки уникален външен вид, дарявайки таланти и способности, влияещи върху предпочитанията, изборите и решенията.

Опитът от предишните поколения може да ни помогне в живота, ако сме готови да го приемем с благодарност.

В процеса на израстване ние се отделяме от родителите и рода, търсейки нещо, в което не приличаме, като се фокусираме върху уникалността си или върху негативната прилика. И това е естествен етап, който е важно да се премине.

☝ 🏻 Но в определен момент на развитие трябва да започнете да търсите силата си в рода, да усетите невидимите нишки, които ни свързват с неговите ресурси.
Важно е да кажете “Да” на паметта на рода, да се влеете в родовия поток, за да черпите в него мъдростта и творческия опит на поколенията.

Почувствайте днес и напишете какво е добро и от кого от вашите предци сте взели. Това може да бъде някакво умение, личностна черта, настройка за семейство или богатство, особеност на мисленето, талант, дар и т. н.

Когато списъкът Ви е готов, можете да благодарите на всеки предшественик, от когото сте взели нещо добро. Жив човек може да го каже лично, например: “Бабо, Ние с теб си приличаме. Това качество е от теб, благодаря!” . ДОРИ и роднините ви да не са живи. Спомнете си с благодарност какво хубаво сте наследили от тях. Това е фокусиране върху добрите качества в рода с признателност и съответно това, върху което се фокусираме се умножава в нас.

Вашите роднини ще бъдат доволни от такава благодарност. Хората се радват, когато им кажат, че детето е като тях. За тях е важно да почувстват, че добрите им гени ще продължат живота си. А любовта, приемането и благодарността творят чудеса.

специални предложения

2 thoughts on “ПРАКТИКА ФОКУС” ДОБРО ОТ РОДА”

 1. User Avatar
  Силвия Тенчева says:

  Здравей Стоянов ,благодаря за поредното полезно видео. Скоро ти писах,да ми припомниш за техниката със снимка ,знам че си много заета, искам да подобря отношенията със снаха ми. Благодаря предварително!

 2. User Avatar
  Kameliya says:

  Здравей!!!☺️💖
  Как да изчистя генни недостатъци или карма е това?Дъщеря ми се роди с неврофиброматозис тип 1 и сега е с епилепсия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!