ПРАКТИКА “БЛАГОПОЛУЧИЕ” 

здраве
ПРАКТИКА “БЛАГОПОЛУЧИЕ”
Тази практика е универсална и помага в много аспекти на живота.
* възстановяване на здравето;
* подобряване на финансовото състояние;
* привличане на необходимите хора в живота;
* създаване на хармонично емоционално състояние;
* реализиране на желаното в живота!
Каква е практиката?
Определете какво искате и го формулирайте по положителен начин:
– Здраве:
Вместо “Не се разболявам” – “Аз съм здрав, пълен със сила”. Чувствайте комфорт в тялото. Ако имате някакво специфично заболяване, тогава трябва да отидете от общо към лично вашето състояние. Например, “Аз съм напълно здрав и моята храносмилателна система работи перфектно”
– Връзка:
Пример: вместо “Имам мъж, той ме обича и аз го обичам” – “Заедно сме щастливи, живеем в хармония и сме изпълнени с любов. Това е нашето естествено състояние.”
– Поведение:
Пример: “Чувствам се радостно и свободно. Вътре в мен има любов и светлина.”
Пример: ” Чувствам се женствена, секси, привлекателна. За мен това е лесно и естествено”
– Финанси:
Пример: “Имам пари, за да реализирам такива желания. Аз имам пари за всичките си нужди” и така нататък. Много е важно да разберете ясно какво искате. И това е важно да се осъзнае не като материален обект, а като състояние.
Ще ви отнеме 2-3 секунди, за да практикувате. Направете го 4-5 пъти на ден, не повече.
Ще дам пример за здраве:
Представете си, че вече сте напълно здрави, вашите женски органи работят чудесно (ако проблемът е с тях). Обръщате внимание на тялото. Вашето съзнание и тяло може вече да са свикнали с болестта и да реагират отрицателно на вашето желание за ново здравословното състояние на тялото. Това обикновено се случва, ако има скрита полза от болестта.
В повечето случаи в тялото се появява лекота, почувствайте я. Почувствайте, че репродуктивната ви система вече е здрава, енергията тече лесно и усещате светлината и здравето там.
Трябва да преминете през всички тези усещания буквално за 2-3 секунди, а след това просто преминете към друго нещо, за предпочитане физическо преживяване и няма нужда да мислите и визуализирате повече.
Вашето подсъзнание ще извърши всичко вместо вас. Тази практика работи на принципа на незавършения Гещалт, към който нашето подсъзнание винаги се стреми да се върне и да го финализира. Но тъй като в мислите си не му позволявате да го направи и бързо превключвате, то започва със страшна сила да го привлича в живота. Също така можете да направите за връзка или за пари.
Просто си представете, че вече имате всичко, хванете състоянието в тялото си. Ако състоянието е приятно и комфортно — скоро желаното ще започне да се материализира от мисли в реалност. Ако усещането в тялото е отрицателно или обратно — еуфория, това е показател, че все още не сте готови за това, което искате.
 Просто продължавайте да практикувате.
Важно е да се постигне състояние на спокойна радост от това, че вече:
  • вие сте здрави и всички системи на тялото ви работят перфектно.
  • имате любяща хармонична връзка, в която се чувствате като жена.
  • имате средствата да реализирате вашите желания, цели и проекти;
  • състоянието на вътрешна радост за вас е естествено.
Просто трябва да свикнете с всички тези моменти, да ги направите естествени за вашето съзнание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!