Практика “11 дни чудеса”

вълшебство

Приятели, нашите помощници-ангелите, са водачи на финия план и сега ни дават много инструменти за развитие , с които да улесним нашия път и духовно израстване! И един от тези магически инструменти е практиката “11 дни чудеса”!

Тази техника ще ви помогне да си позволите да създавате чудеса и те да се проявяват в живота ви, също така ще се радвате на постоянна ангелска подкрепа.

Как се прави практиката?

1.За да заявите своите 11 чудеса, трябва само изразите намеренията си и да ги приемете с благодарност! Ангелите имат нужда от две седмици за подготовката на този период. В края на краищата, за да създадем някакво събитие е необходима постоянна работа. От по-високите измерения животът ни изглежда като шахматна дъска. Ние, като едни пешки, не сме в състояние да видим всички възможни сценарии за развитие на събитията и затова сме склонни да се придържаме само към някакви познати ситуации. Но има много повече решения, просто трябва да се доверим на Ангелите и те ще изберат начини, които ще доведат до най-хармоничния изход.

2.Вземете си някакво календарче и засечете 14 дни. Това са двете седмици, които даваме на ангелите да се подготвят. Петнадесетият ден е първият ден от нашите единадесет последователни дни на чудесата. В календара отбелязваме тази дата с маркер и броим по този начин още десет последователни дни. По този начин имаме 11 дни, в които ще се случат нашите чудеса.

3.Поемете пълната отговорност за всичко, което се случва и за реакцията си към него! НАМЕРЕНИЕ: Поканете вашата група за подкрепа- това е лична група от ангели и духовни водачи. Затворете очи, поемете дълбоко въздух и издишайте, отпуснете се. Кажете думите: “Призовавам групата на Архангел Михаил, Моето Висше Аз и Моите ангелски групи за посока и подкрепа. Скъпи мои ангели, аз, (името ви), изразявам намерението си да получа и да изживея единадесетте си дни на чудеса от това до това число (пишете датите). Моля ви да подготвите и да ми покажете моите единадесет дни на чудеса по най-благоприятния и хармоничен начин за мен и за всички участници. Обещавам да приема с благодарност всичко, което ми подготвяте за този период, знаейки, че всичко е най-доброто. Поемам пълната отговорност за всичко, което ще се случи през този период- “Благодаря!”.

След това-изчакайте началото на 11 дни на чудесата – в тези дни наистина напълно реално са възможни чудеса и помощ от Вашата група ангели! Много ще е хубаво ако през тези дни си водите дневник, където да записвате какво се случва. Тъй като давате възможност на ангелските групи да Ви дадат най-доброто, просто трябва да приемете и да благодарите на всичко ,което ще се случи в предстоящите дни!.

Можете да планирате целия годишен календар наведнъж чрез тази практика! Т.е. прескачате две седмици (дните, в които Ангелите ще подготвят чудесата) и маркирате 11 дни (дните, през които ще ви се случват чудеса). После пак прескачате 2 седмици, маркирате 11 дни и т.н..

нашите актуални продукти

2 thoughts on “Практика “11 дни чудеса”

  1. User Avatar
    Райна Бенте says:

    Прекрасно е.Още първия ден ми се обади любимия и си говорихме 3 часа.Заредена съм с много полож.енергия и се чувствам прекрасно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!