Практика 1 година живот

Това е изключително полезно упражнение за всички, които имат ниско самочувствие, както и голямо разнообразие от тревожно-фобични състояния.

Какво ще направите, ако ви кажат: “Остава ви 1 година да живот”?
До тук сте живели без значение колко години – и животът ви ще бъде прекъснат точно след година. В повечето случаи хората започват да казват неща от сорта на: “ще злословя по адрес на всичко, ще напусна работа и ще пътувам!” И какво ще правиш?

Сега си представете, че тази година бавно приключва и приключва. Тик-так, тик-так! Времето ви изтича. Остава ви един месец! Помислете: какво ще се случи след 1 месец? Какво ще започнете да правите? Потопете се добре в това чувство…

Тик-так, тик-так! Вашето време приключва! Остава само един ден. Последен ден. Какво ще правите?

Тик-так… Времето ви свърши. Последният ден свърши. Сърцето ви спира. Смъртта идва… Какво става с вас? Къде отидохте? Има ли ад, рай или някакви следващи животи във вашата вътрешна идеология? Имате ли душа? Или може би сте атеист и там, отвъд границата, няма задгробен живот, а само празнота?..

И така, летейки някъде горе, виждате как вашите близки погребват тялото ви, плачат и продължават живота си. Нищо не се е променило особено! Животът е бил преди вас, животът ще бъде и след вас. Всичко върви по своя път … децата ви растат, работят, женят се и се развеждат. Родителите и приятелите ви също ви копнеят и продължават живота си.

А сега си представете как седите заедно в небето и гледате живота ви оттам. Какво виждате оттам, отвисоко? Какво беше-този земен живот в период от няколко десетилетия? За какво съжалявате и какво ви хареса в този живот? В какво можете да се радвате за този живот и в какво да не успяхте да постигнете?

Много от нас попадат в този капан – да, все още имам време да живея, все още имам време да нося тези красиви дрехи, все още имам време да отида навсякъде. Всичко ще бъде, но не и днес!
Това обаче е изключително важно да включите в живота си днес, вместо да чакате това да се случи някога.
Не отлагайте! Запишете се днес за животопроменящите програми на Академия Щастлив Живот. Защото вие можете и заслужавате само най-доброто още днес!

🌈Есенна Програма на Академия Щастлив Живот

⚜ БИЗНЕС КОУЧИНГ 👉
https://happylifeacademy.eu/course/biznes-kouching/

⚜ Курс “Основи на констелациите” – поток 5👉
https://happylifeacademy.eu/course/kurs-osnovi-na-konstelacziite-potok-5/

⚜ Основи на коучинг метод DIRECT CHANGE SOLUTION®️ поток 3 👉
https://happylifeacademy.eu/course/osnovi-na-kouching-metod-direct-change-solution%ef%b8%8f-potok-3/

⚜ Академия за треньори и консултанти “Звезден старт” поток 6 👉
https://happylifeacademy.eu/course/akademiya-za-trenori-i-konsultanti-zvezden-start-potok-6/

⚜ Мислене на победител поток 7 👉
https://happylifeacademy.eu/course/mislene-na-pobeditel-potok-7/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!