Петте основни грешки на жените, с които разрушават връзката си

Петте основни грешки на жените, с които разрушават връзката сиПървата грешка на жените е, че винаги си мислят, че те обичат прекалено много мъжа до себе си. А това не е така. Ние винаги трябва да обичаме много, да обичаме всички, защото това е смисъла на живота. Друг е въпроса ако правите много неща за него, които не са ви на сърце и не ги правите по собствена воля. Жертвате се за него и се преразходвате в отношенията си. Когато в даден момент усетите ,че човека до вас не може да ви отвърне със същото, вие осъзнавате, че нарушавате баланса в отношенията ви. Повечето жени са възпитани да бъдат перфектни домакини. Правят толкова много неща от сутрин до вечер, че вечер са изтощени и нямат сили да обърнат внимание на мъжа си. А и когато жената прави всичко, мъжа се чувства безполезен и нищожен и по някое време във връзката, този човек зарязва жена си. Винаги трябва да има баланс в даване и получаване.

Втората грешка е, че много рядко казваме това което мислим и по този начин не изразяваме себе си. Това държание идва отново от детството, когато ни учат да внимаваме какво говорим, да сме удобни жени, за да ни приемат. Много често когато сме обидени или наранени, мъжа до нас ни пита „Какво ти е?“, а отсреща получава типичния женски отговор „Нищо ми няма.“ Когато той ни пита 5,10,15 пъти и получава все същия отново, в даден момент той спира да ни задава този въпрос и ние започваме още повече да се сърдим, да се опитваме да му вменяваме чувство на вина и става „ефекта на снежинката“-от една малка снежинка, се натрупват много и става лавина. Ние трябва да се научим да комуникираме с партньора си, без недомлъвки и намеци, защото мъжете разбират само в прав текст. Така че, разберете, че в една връзка винаги трябва да има добра комуникация. Изразявайте себе си и нуждите си.

Третата грешка е, че много често търсим външно мнение за връзката си. Разказваме за връзката си на сестра си, на майка, на баща, на колежки и те винаги застават зад нас, без да имат обективна гледна точка. Търсим мнение от хора, които дори нямат връзка или са женени и развеждани 5 пъти. Тук решението е семейните проблеми да се решават единствено от вас самите, без да искате мнение от хора, които не са специалисти в семейните консултации.

Следващата грешка е, че ние винаги сравняваме нашата връзка, с връзките на околните. Сравняваме мъжа си, с мъжа на наша приятелка или колежка (когато и направи скъп подарък например), без изобщо да знаете другия мъж в реалните отношения как се държи с жена си.

Последната грешка на жените е, че постоянно анализират кой е виновен във връзката им, защо така се е случило, защо така е постъпил мъжа и т.н. Всяка една ситуация  отношенията ви е предизвикана от конкретни ваши мисли, за да ви научи на конкретен кармичен урок. Всяко нещо във вашият живот или сте го допуснали, или сте го предизвикали. Няма връзка, в която само единия партньор да е виновен. Не се питайте кой  виновен, а с какви ваши действия и мисли сте предизвикали тази реакция или ситуация. Вие с партньора ви сте една обща система, която си взаимодейства постоянно.

Нашите продукти

One thought on “Петте основни грешки на жените, с които разрушават връзката си

  1. User Avatar
    l.lazarova69@ abv.bg says:

    Благодаря! Сега разбирам каква опитност съм придобила. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!