УСПЕХИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ОБУЧЕНИЯТА НА АКАДЕМИЯ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

Галя Спасова отключва своя потенциал и неподозирани таланти след обучението си в Академия Щастлив Живот.

Виж повече


Силвия Стоянова е автор на книгата Клетъчен и духовен рестарт, както и основател на холистичен и wellness кабинет след участието си в Академия Щастлив Живот

Виж повече


Дивна Стоянова преодолява депресията и преоткрива отново себе си чрез иновативни козметични продукти след обучението си в Академия Щастлив Живот.

Виж повече


Светослава Апостолова е носител на множество награди за нейният иновативен продукт след участието си в Академия Щастлив Живот.

Виж повече


Юлияна Кръстева споделя, че е усетила със сърцето си, че предстои една нова промяна, след като е гледала видеата на госпожа Стояна Нацева.

Виж повече


Въпреки трудностите, с които се сблъсква Яна търси връзка с душата си. Откривайи Стояна тя започва да постига всичко с лекота. Започва да грее.

Виж повече


Цвети губи баща си и целият и живот застива. Забравя да се радва на работата и пътуванията. Но курса Основи на констелациите DCS преобръща живота й.

Виж повече


Как Елена Дерменджиева стана успешен консултант след обученията в Академия Щастлив Живот?

Елена Дерменджиева провежда над 60 косултации само за един месец, след като завършва обученията Мислене на победител и Академия за треньори и консултанти.

Виж повече