Отвори сърцето си

Ако сърцето ви е затворено, това ви пречи да живеете живот, изпълнен с радост и любов. Със затворено сърце човек не може да стане щастлив. Отворете сърцето си и почувствайте, че можете. Вие заслужавате да живеете живота на мечтите си.

Отвори сърцето си

 

1. Разберете защо сърцето ви не е отворено. Най-често това е породено от минали негативни преживявания, когато човек се е срещал с болка, предателство, разочарование. Болката е била толкова голяма и поражда защитната реакция на затвореното сърце. Важно е да си спомните причината, поради която това ви се е случило.

2. Простете на онези, които са ви накарали да страдат – направете го искрено и заради себе си, защото това ще ви върне радостта от живота. Кажете си, че искате да освободите сърцето си от веригите на минали грешки.

3. Напишете на лист хартия вашите желания – какво бихте искали да получите от любовта, какво бихте искали да излекувате, подновите или направите по-пълноценно.

4. Вече сте дали задача на душата си. Време е да започнете да отваряте сърцето си с конкретни действия – чувствайте любов към някого или нещо, обърнете се към любовта и я приемете.

5. Започнете да слушайте сърцето си, той е най-верният ви съветник. Правете това възможно най-дълго. Ако се чувствате неудобно в компания например, останете дори и като наблюдател. Не бягайте в самотата, а отворете сърцето си. След известно време със сигурност ще почувствате приятна лекота, което означава, че ще се приближите до усещането за свобода и откритост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!