Основни правила за щастлива връзка.

Основни правила за щастлива връзка.Питали ли сте се някога, какво е важно, за да имаме щастливи отношения?

Хората обикновено привличат в живота си това, което те самите излъчват.  Ако към момента вие търсите партньор, хубава практика е, да запишете качества, които искате да притежава бъдещия ви партньор и да започнете да развивате тези качества у самата/мия вас. В сила е също закона „На всяко действие, отговаря равно противодействие.“ Ако вие ревнувате, ако вие критикувате, ако вие обиждате, отсрещната страна също ще ви отговаря по същия начин.

За да получите добри отношения от вашия партньор, дайте максимума от вас, във вашата връзка. Научете се да се доверявате на света, на Бог, на хората в живота ви. Всичко е според вярата ви.  Ако вашият партньор вижда доверието в очите ви, той ще се старае да не ви разочарова никога. Много важно също в една връзка е, да внимавате какво говорите, защото думите притежават сила.

За нашият партньор трябва да говорим само хубави неща. Колкото повече хубави неща говорите, толкова повече те стават истина. Ако го критикувате или обиждате, дори в негово отсъствие, той го усеща, защото всичко е енергия и всяка ваша дума се материализира, и рано или късно всичко ще ви се върне. Давайте на половинката си безусловна любов и винаги му благодарете, дори за дребните неща. Всеки един човек на планетата се нуждае от поне 8 прегръдки на ден.

Така че, не забравяйте да се докосвате, да се прегръщате, да показвате ласки един към друг. Когато нещо не ви харесва във връзката, трябва да обсъждате проблемите своевременно, защото „малките камъчета обръщат каруцата“. Винаги говорете за нещата, които ви носят притеснение. Намирайте общи изходи от проблемите.

Трябва да имате общи планове и стремежи. Друго важно правило в една връзка е свободата и личното пространство.  Връзката между двама човека е като ластик. Колкото повече двата края се отдалечават, толкова по-силно се привличат после. Важно е за общото благо, да зачитате границите, желанията и личното пространство на партньора си. Колкото повече свобода си давате, толкова по-привързани ще сте един към друг.

Хубаво е да разберете също, че вашия партньор не е длъжен да ви развива и ощастливява.  Вие сте зрял и самостоятелен човек и сам/а можете да си дадете това, от което имате нужда на този етап от живота ви, било то развитие, щастие, пари за дрехи или нова кола.

Нашите продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!