Основни правила на щастливата връзка

1. На всяко ваше действие отговаря равно по сила противодействие.
Каквото давате, точно това и получавате, няма как да е по друг начин. Ако не сте искрени, ако критикувате или се държите агресивно, естествено привличате подобно отношение. Честно преразгледайте отношенията
си и се опитайте да давате максимума.

2. Изградете доверие към своя партньор.
Много хора имат проблем с това, с основание или без. Но трябва да си наложите да изпитвате доверие
към Вселената и към човека до вас, защото винаги ще бъде мяра според мяра. В каквото вярвате, това ще виждате като факт. Каквото говорите
за вашия партньор, в какъвто образ го виждате и доколко му вярвате, ще го видите превъплътено в него. Вие сте една система и си влияете взаимно.
Така че постарайте се да го видите като отговорен и сериозен човек, на който може да се разчита и който ви обожава.
Молете се за него, благодарете му и давайте достатъчно отговорности и задачи, за да се чувства важен и значим
за вас. Човек се привързва, когато дава, не когато получава. Колкото повече прави той за вас, толкова повече ще ви обича и уважава. Всеки цени усилията, които прави.

3. Почитайте своя род и рода на партньора си!
Приемете и благодарете на майка му и на баща му, не спорете, не се доказвайте, благославяйте ги и им пращайте добри мисли и емоции. Научете и децата да уважават вашите родители и родителите на партньора ви, родовете и от двете страни. Тогава вашата връзка с партньора става неразрушима, а децата ви – изцяло защитени и благословени. Бъдете мъдър човек, посейте семената на любов, приемане и благодарност, и ще
жънете пребогата реколта.

4. Награждавайте доброто отношение и санкционирайте лошото.
Измислете си система за наказания и поощрения. Изразявайте мнение. Бъдете мъдър партньор и родител и третирайте с безусловна любов, разбиране и доверие хората от семейната система. Говорете и мислете само хубаво. Ако критикувате или осъждате хората зад гърба им, те го усещат. Всичко е енергия и това предизвиква съответната реакция.
Отнасяйте се с другите като с ваши любими същества. Говорете само хубави неща за тях, благославяйте ги с дадените в книгата благословии, защото програмирате с думи, мисли и емоции. Винаги благодарете! Колкото повече хубави неща казвате за вашите близки, толкова повече те ще стават истина за тях. Колкото по-често те ви чуват да говорите хубаво за тях, толкова повече ще се привързват към вас.

 

5. Давайте безусловна любов!
Тя твори чудеса.

6. Благодарете за всяко хубаво нещо.
Това, за което
благодарите, се умножава.

 

ВИДЕО НА СТОЯНА НАЦЕВА

 

7. Не забравяйте да докосвате партньора и децата си.
Всеки от нас се нуждае поне от осем прегръдки на ден.

8. Правете семейни празници и ритуали.Събирайте се повече и празнувайте времето, прекарано заедно.

9. Отстоявайте вашите нужди и желания!
Когато нещо не ви харесва, вие трябва да го заявявате меко, но без страх, и да го обсъждате. Намерете начин да разговаряте градивно с вашите близки така, че да ви чуят. Без викове и агресия, но с отстояване на вашата позиция, на вашите нужди и желания. Неизразените чувства, нужди и
потребности не изчезват, те се трупат у вас. И в най-неподходящия момент избухват по незначителен повод, по грозен начин. Реагирайте навреме! Уважавайте се достатъчно. Изразявайте и защитавайте себе си.

10. Правете общи планове за развитие на СЕМЕЙСТВОТО.
Споделяйте мечти и копнежи, планирайте почивки, разходки, забавления и развлечения. Това засилва връзката между вас и я развива.
А което не се развива, то деградира и умира.
Развивайте се и поотделно, и заедно. Не оставяйте семейния живот на случайността. Планирайте прекрасно бъдеще, в което ще ви бъде интересно и забавно да сте заедно.

11. Давайте си достатъчно свобода!
Зачитайте границите, мечтите и пространството на другите членове на семейството. Колкото повече свобода си давате, толкова по-интересно ще ви бъде
заедно.

12. Бъдете забележителен човек със собствен прекрасен живот.
Търсете нови хоризонти, следвайте мечтите си и своята мисия! Всяка ваша мисъл, всяка ваша дума, всяко ваше действие се наблюдава от Бог. Той е във вашите сърца и се радва, когато живеете според основните принципи:

ПРИЕМАНЕ
БЛАГОДАРНОСТ
ЛЮБОВ

Повторете:
„Аз приемам Бог! Аз благодаря на Бог! Аз обичам Бог!
Аз приемам себе си! Аз благодаря на себе си! Аз обичам себе си!
Аз приемам хората! Аз благодаря на хората! Аз обичам хората!“.

Част от книгата Силата на рода – Стояна Нацева
https://happylifeacademy.eu/produkt/kniga-silata-na-roda/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!